Mercedes prezinta oficial noul A-Class. Uite cum arata cel mai ieftin model al nemtilor!

Mercedes prezinta oficial noul A-Class. Uite cum arata cel mai ieftin model al nemtilor!
  • Mercedes a publicat primele poze ale noului A-Class
  • Automobilul german ofera trei motorizari turbo
  • Vanzarile vor lua startul in cursul lunii viitoare
Distribuie pe Facebook

Mercedes a pus capat tuturor speculatiilor si a publicat zilele acestea primele informatii oficiale cu privire la urmatoarea generatie a modelului A-Class.

Disponibil la vanzare incepand cu luna martie, noul automobil de clasa compacta al producatorului din Stuttgart se remarca la exterior printr-un design familiar, inspirat la nivelul partii frontale de proaspat lansatul CLS Mk3.

La interior in schimb, cele doua display-uri color de 10.25 inch fiecare - dintre care unul folosit pentru afisarea instrumentelor de bord, reprezinta principala atractie a produsului care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1.

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Sub capota, urmatoarea generatie a modelului Mercedes A-Class propune trei motorizari mari si late, clientii avand initial la dispozitie doar doua benzinare (un A 200 si un A 250) si un singur diesel (A 180 d).

Principala noutate a automobilului de clasa compacta din Stuttgart o reprezinta unitatea de 1.330 centimetri cubi dezvoltata impreuna cu alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, care dezvolta undeva in jurul a 163 CP si 250 Nm.

In functie de propulsorul regasit in compartimentul motor, cumparatorii produsului care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 vor avea posibilitatea de a alege ori ba intre o manuala in sase rapoarte si transmisia 7G-DCT.

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Asa cum precizam inclusiv anterior, o alta veste buna cu privire la urmatoarea generatie a modelului Mercedes A-Class consta in ampatamentul crescut, care se traduce printr-un plus de spatiu pentru pasageri si bagaje.

Totodata, noul automobil de clasa compacta din Stuttgart impresioneaza si prin gama variata de tehnologii, care cuprinde faruri Multibeam LED, masaj pentru scaunele fata sau sistemul de infotainment MBUX.

De altfel, pe lista cu optiuni a produsului care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 se mai regaseste si o serie de echipamente imprumutate de la limuzina S-Class, care transforma condusul semi-autonom in realitate.

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Mercedes A-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2018