Masina cu motor de 2.0 litri si 421 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 421 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 421 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 4.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actuala generatie a masinii comercializate de compania Mercedes sub denumirea de A-Class se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si arome. Printre optiunile puse de producatorul german la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o varianta AMG CLA 45 S Edition 55, care sarbatoreste a 55-a aniversare a diviziei de inalta performanta AMG.

Disponibila pentru o perioada limitata de timp, pana in luna decembrie - dupa cate se precizeaza in comunicatul oferit la finalul saptamanii trecute, respectiva savoare se remarca in special prin prelungirea proeminenta si flaps-urile dedicate partii din fata a caroseriei, insa nici difuzorul de aer din dotarea spoilerului spate ori eleronul de la nivelul portbagajului nu vor trece complet neobservate; dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 55

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu o evacuare cvadrupla si jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, pe cand meniul caracteristic interiorului cuprinde inclusiv o combinatie contrastanta de piele neagra si rosie. Din peisaj nu lipsesc - daca mai trebuia cumva precizat, nici volanul multifunctional cu trei spite, cu marcaj la ora 12, ornamentele din aluminiu etc.

Sub capota, masina botezata simplu, dar sugestiv Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 55 nu aduce nimic nou comparativ cu aroma standard, propulsia fiind asigurata - si de aceasta data, de un motor turbo de 2.0 litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, pentru a livra rotilor de pe ambele punti, inutil de mentionat, 421 CP.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp deloc neglijabil, de 4.0 secunde. De cealalta parte, viteza maxima este limitata, mai mult sau mai putin surprinzator, la 250 de kilometri pe ora, fisa tehnica anuntand, pentru amatorii de cifre si numere, un consum de carburant care se invarte in jurul a 8.0 litri la 100 de kilometri.

Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 55

Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 55

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 55
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2022