Masina cu motor de 2.0 litri si 435 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 2.0 litri si 435 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 435 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg acum mai bine de-un an - inca din iunie 2022, cea de-a doua generatie a celebrului Mercedes GLC se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta de performanta Mercedes-AMG GLC 43 4Matic, respectivul model intampinandu-si cumparatorii in compania unei motorizari turbo in doar patru cilindri - pe benzina.

Mercedes-AMG GLC 43 4Matic

Unitatii cu o capacitate de 1.991 de centimetri cubi i se alatura atat un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cat si o transmisie automata cu noua rapoarte - solutia oferita de concurentul bavarezului BMW X3 M40i tranducandu-se printr-un total de 435 de cai putere, livrat rotilor de pe ambele punti pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in numai 4.8 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua - oarecum inutil de adaugat, cu o viteza de top limitata la 250 km/h.

Disponibila la preturi incepand de la 89.010 euro, daca vine vorba cumva despre piata auto din Romania, aceeasi versiune de performanta Mercedes-AMG GLC 43 4Matic mai are de anuntat - printre altele, si un consum mediu de carburant de 9.8 litri la 100 de kilometri. In ceea ce priveste echiparea de serie, produsul cu pricina se bucura - totodata, si de faruri Digital Light, de jante pe 19 inch, scaune incalzite, climatizare Thermatic.

Mercedes-AMG GLC 43 4Matic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes-AMG GLC 43 4Matic
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2023