Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 3.4 secunde.

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unei noi super sportive semnate de specialistii companiei KTM, celebrul producator austriac publicand in cursul zilei de luni primele fotografii si informatii oficiale ale noului X-Bow GT-XR. Construit din otel de inalta rezistenta si fibra de carbon, extremul vehicul se bucura de prezenta unui propulsor turbo in cinci cilindri, cu o capacitate de 2.480 de centimetri cubi, pe benzina.

KTM X-Bow GT-XR

Insotita de o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si un diferential cu alunecare limitata, respectiva unitate livreaza persoanei de la volan aproximativ 500 de cai putere, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la 280 de kilometri pe ora.

Disponibila la preturi incepand de la circa 284.900 de euro, potrivit unui comunicat oficial de presa, proaspat lansatul KTM X-Bow GT-XR nu cantareste decat 1.130 de kilograme, lista atractiilor principale continuand cu design-ul agresiv al caroseriei si interiorul demn de un model de ultima generatie. Printre dotarile si echipamentele puse la dispozitia cumparatorilor numarandu-se si camera pentru marsarier, aerul conditionat.

KTM X-Bow GT-XR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze KTM X-Bow GT-XR
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2022