Masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus suspensie predictiva pe aer, instrumente de bord digitale, tapiterie din piele si asa mai departe.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul toamnei anului precedent, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Audi S8 a fost lansata de curand - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la putin peste 138.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Acompaniata de un motor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 3.996 de centimetri cubi, impresionanta varianta de performanta vine cu 571 de cai, plus 800 de Newton-Metri. Livrati ambelor punti, prin intermediul unei cutii automate in opt rapoarte - de tip tiptronic.

Audi S8 Facelift

Audi S8 Facelift

Drept urmare, noul Audi S8 Facelift nu are nevoie - asa cum mentionam si anterior, decat de 3.8 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Cu acceleratia blocata la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Seria vestilor bune continua cu o lista cu dotari standard extrem de spectaculoasa - ce cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus suspensie predictiva pe aer, ce foloseste o camera frontala pentru ajustarea permanenta a amortizoarelor, sau jante din aliaj pe 20 de inch.

Reteta de 138.199 de euro specifica variantei imbunatatite a masinii oferite de sefii Audi sub numele de S8 continua cu stopuri OLED si instalatie audio cu zece boxe in peisaj. Aceeasi versiune de performanta se mai poate lauda - totodata, si cu scaune fata / spate incalzite, cu o directie integrala si asa mai departe.

Audi S8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi S8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2022