Masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva momente, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii oferite de compania Audi sub numele de A8 isi va intampina cumparatorii in numeroase arome si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia persoanelor cu dare de mana se va regasi si o varianta de performanta S8, vanduta de producatorul din Ingolstadt alaturi de un motor V8 TFSI de 4.0 litri - evident.

Audi S8 Facelift

Audi S8 Facelift

Audi S8 Facelift

Disponibila in schimbul unei sume de circa 144.800 de euro, aceasta pluseaza cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 3.8 secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o suspensie predictiva, ce foloseste o camera frontala pentru ajustarea permanenta a amortizoarelor din dotare - in functie de anumiti parametri, cu un diferential sport, directie progresiva, discuri de franare carbon-ceramice si punte spate viratoare. Pe plan vizual, spoilerele agresiv stilizate si jantele din aliaj de dimensiuni generoase vor deschide lista principalelor atractii.

Reteta caracteristica departamentului exterior a mai pregatit, inutil de precizat, si o evacuare cu patru tobe rotunde de esapament, in timp ce mentiul de la interior se bucura si de instrumente de bord digitale cu design propriu, dar si de volan sport cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, de pedale din aluminiu, scaune cu suport lateral marit si asa mai departe.

Audi S8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi S8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2021