Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si...
  • ... scoate o versiune imbunatatita a actualului A8
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie - inca de la momentul lansarii, numeroase unitati turbo pe benzina si motorina, lista cu optiuni urmand a fi completata ulterior cu o versiune PHEV.

Prezentat publicului larg inca de la jumatatea anului 2017, actualul Audi A8 nu se mai afla chiar la prima tinerete. Acesta, dar si lansarea unei generatii nou-noute a rivalului de la Mercedes, respectiv S-Class, se regasesc printre principalele motive aflate in spatele deciziei constructorului cu sediul in Ingolstadt de a veni, pe piata, cu o versiune imbunatatita pentru limuzina cunoscuta sub numele de cod D5.

Dezvelita in urma cu doar cateva momente, in cursul diminetii zilei de astazi, mult anticipata reteta debuteaza cu o parte frontala complet restilizata, caracterizata de o grila uriasa a radiatorului si faruri Digital Matrix LED dotate - fiecare, cu cate 1.3 milioane micro-oglinzi in dotare pentru un maximum de performanta si, daca mai trebuia spus, capacitatea de a proiecta diferite simboluri.

Audi A8 Facelift

Audi A8 Facelift

Meniul specific versiunii imbunatatite a actualului Audi A8 continua cu numeroase optiuni proaspete la nivel de jante si culori pentru caroseria cu o lungime de peste cinci metri, limuzina cunoscuta sub numele de cod D5 primind, pentru batalia cu noul Mercedes S-Class, si o pereche de stopuri OLED. Dar si, in premiera absoluta, un pachet S line, conform primelor informatii si detalii oferite publicului larg.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, lista elementelor principale de atractie a ramas, in mare, neschimbata, mult anticipata reteta bucurandu-se, in plus, si de un pachet S line, deloc surprinzator, de o tapiterie finisata intr-o nuanta asemanatoare coniacului, de diferite insertii de microfibra Dinamica: pentru fetele usilor, stalpi si plafon si, nu in ultimul rand, de un sistem multimedia reinventat.

Comercializat in schimbul unei sume minime de aproape 100.00 de euro, noul Audi A8 Facelift isi va intampina clientii, la momentul lansarii, alaturi de o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, unele cu numai sase cilindri in V, altele de tip V8. Ulterior, propunerea initiala va fi completata si cu o versiune plug-in hybrid, cu mentiunea ca specificatiile tehnice ale acesteia nu reprezinta decat un mister.

Audi A8 Facelift

Audi A8 Facelift

Audi A8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Audi A8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2021