Masina cu motor de 4.0 litri si 765 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 765 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 765 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.8 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de un an, versiunea de top a gamei Super Series de la McLaren a primit de curand, chiar zilele acestea, si o varianta cu plafon retractabil din fibra de carbon. Comercializata sub denumirea de 765LT Spider, la preturi incepand de peste 310.000 de lire sterline, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor, la randul ei, un benzinar cu opt cilindri si capacitatea de 4.0 litri.

Acompaniata de doua turbine si o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, unitatea V8 de sub capota promite sa livreze rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 765 CP, plus 800 Nm.

McLaren 765LT Spider

McLaren 765LT Spider

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.8 secunde, aceeasi masina comercializata de McLaren sub denumirea de 765LT Spider promitand, totodata, sa rezolve ecuatia 0 - 200 de kilometri pe ora in 7.2 secunde. Seria vestilor bune continua cu timpul de doar 19.3 secunde necesar indeplinirii misiunii 0 - 300 de kilometri pe ora, conform primelor informatii.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu un sfert de mila parcurs in circa zece secunde, pe cand viteza maxima urca pana la aproximativ 330 de kilometri pe ora, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Comercializata sub denumirea de 765LT Spider, intr-un numar limitat la numai 765 de exemplare, varianta cu plafon retractabil din fibra de carbon destinata versiunii de top a gamei Super Series de la McLaren se remarca printr-un design extrem de familiar, atat la interior, cat si la exterior. Printre atractiile principale ale respectivei masini se numara si montantii spate transparenti, si ceasurile cu doua moduri de afisare.

McLaren 765LT Spider

McLaren 765LT Spider

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze McLaren 765LT Spider
mai multe