Masina cu motor V8 si pret de 150.000+ euro a pierdut. Un Renault Megane a facut-o de ras

Masina cu motor V8 si pret de 150.000+ euro a pierdut. Un Renault Megane a facut-o de ras
  • Germanii au scos pe Nurburgring noul Aston Martin Vantage
  • Sportiva cu motor V8 a scos doar un sapte minute si 43.92 secunde
  • Un Renault Megane RS Trophy-R a reusit 7 minute si 40 secunde
Distribuie pe Facebook

O sportiva pur-sange... mai inceata decat un hot-hatch cu tractiune fata? Nu este nicio gluma!

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 24 de luni, chiar la sfarsitul anului 2017, cea mai recenta generatie a modelului Aston Martin Vantage a reusit sa starneasca o adevarata furtuna din pricina design-ului exterior. Aceasta nu este insa nici pe departe singura "hiba" a sportivei cu motor V8 de 4.0 litri si provenienta AMG.

Scoasa de curand pe circuit, la Nurburgring, masina care vrea sa concureze cu Porsche 911 a finalizat misiunea de a parcurge un tur al celebrei piste intr-un timp de sapte minute si 43.92 secunde.

Ca o comparatie, noul Renault Megane RS Trophy-R a rezolvat aceeasi "problema" in doar sapte minute si 40 de secunde, cu toate ca nu ofera nici pe departe 510 cai putere sub capota. In plus, pana si Honda Civic Type R s-a descurcat mai bine decat cea mai recenta generatie a modelului Aston Martin Vantage, la sapte minute si 43.8 secunde.

Aceeasi sportiva cu motor V8 de 4.0 litri si provenienta AMG, care vrea sa concureze cu Porsche 911, a luat "bataie" inclusiv de la masini precum Porsche Panamera Turbo ori BMW M5.

Daca mai conteaza, cea mai recenta generatie a modelului Aston Martin Vantage vine cu 510 cai putere pe puntea spate si accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in putin peste 3.5 secunde. Clientii interesati de un astfel de exemplar au de scos din buzunare ceva mai mult de 150.000 de euro, care creste odata ce optezi pentru varianta de caroserie Roadster.

Distribuie pe Facebook
mai multe