Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o noua editie speciala

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o noua editie speciala
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare a lansat o noua editie speciala
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste de la aproape 140.000 de dolari, startul comenzilor fiind programat pentru iarna acestui an.

Prezentata publicului larg inca de la finele lui 2007, actuala generatie a legendarei game comercializate sub numele de Nissan GT-R a revenit de curand, chiar zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: compania producatoare a lansat o noua editie speciala peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii.

Botezata T-spec, respectiva masina va fi oferita in doar doua nuante exterioare, ambele cu traditie, viitorii clienti avand de ales intre Millennium Jade si Midnight Purple, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Nissan GT-R T-spec

Reteta specifica departamentului exterior continua cu aripile fata imprumutate de la Track Edition, aceeasi varianta Nissan GT-R T-spec bucurandu-se, totodata, si de jante forjate marca Rays, finisate in auriu. Plus cateva accente de negru la nivelul capotei si, nu in ultimul rand, un eleron realizat din fibra de carbon, bineinteles.

De cealalta parte a portierelor, la interior, clientii vor descoperi o tapiterie din piele semi-anilina si piele intoarsa in culoarea Mori Green, plafon imbracat in Alcantara, cusaturi contrastante sau sub forma de carouri s.a.m.d.

Sub capota, noua editie speciala comercializata sub numele de Nissan GT-R T-spec a pregatit un motor V6 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 3.8 litri. Puterea maxima se ridica la 565 CP, livrarea respectivei valori facandu-se catre rotile de pe ambele punti, exclusiv printr-o transmisie automata cu sase rapoarte, de tip DCT.

Nissan GT-R T-spec

Nissan GT-R T-spec

Nissan GT-R T-spec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Nissan GT-R T-spec
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2021