Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o noua versiune de performanta

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o noua versiune de performanta
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare a lansat o noua versiune de performanta
Distribuie pe Facebook

Disponibila deja la comanda, mult anticipata varianta este oferita sub forma unei editii speciale, limitata la doar 350 de bucati.

Anuntata in urma cu mai bine de doua saptamani, inca din primele zile ale lunii curente, noua versiune de performanta a gamei comercializate de compania Acura sub numele (de) NSX a renuntat, intr-un final, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Privita de la exterior la interior, mult anticipata varianta Type S a masinii lansate pe piata in cursul anului 2015 se remarca numaidecat prin partea frontala complet restilizata, caracterizata de nenumarate prize supradimensionate de aer si elemente angulare, asa cum reiese inclusiv din fotografiile si imaginile publicate de producator.

Lista atractiilor principale continua cu pragurile laterale proeminente, plafonul din fibra de carbon si jantele forjate cu design in cinci spite duble, la care se adauga o nuanta cu finisare mata pentru caroseria in doua portiere, cateva detalii proaspete la nivelul spoilerului spate, dar si insertii de piele, accente de alcantara si cusaturi contrastante, printre altele, pentru cabina pentru doua persoane.

Sub capota, mult anticipata versiune de performanta Acura NSX Type S a pregatit o varianta cu 600 CP si 667 Nm a controversatului sistem de propulsie hybrid de pe masina originala, cu trei motoare electrice si un benzinar V6 twin-turbo, de 3.5 litri, in prim plan, daca mai trebuie cumva precizat. Inutil de mentionat, reteta prezenta in cazul de fata mai cuprinde si o transmisie automata cu noua rapoarte, aparent cu 50% mai rapida la trecerea intr-o treapta superioara de viteza, dar si tractiune integrala inteligenta, cu functie de vectorizare a cuplului, conform comunicatului de presa.

Productia totala va fi limitata la doar 350 de unitati, au tinut sa anunte numaidecat oficialii companiei, care au precizat si ca o buna parte dintre exemplarele ce vor parasi linia de asamblare, 300, mai precis, vor ajunge pe strazile si in showroom-urile din Statele Unite ale Americii, in timp ce restul de 50 vor lua calea altor tari, cu numele lor ramanand, pentru moment, o mare necunoscuta.

Acura NSX Type S

Acura NSX Type S

Acura NSX Type S

Acura NSX Type S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Acura NSX Type S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 August 2021