Masina pe care nimeni nu vrea s-o cumpere. Compania producatoare anunta pentru a doua oara reducerea productiei

Masina pe care nimeni nu vrea s-o cumpere. Compania producatoare anunta pentru a doua oara reducerea productiei
  • Masina pe care nimeni nu vrea s-o cumpere
  • Compania producatoare anunta pentru a doua oara reducerea productiei
Distribuie pe Facebook

Ultima parte a lunii curente marcheaza inclusiv introducerea unei noi variante de echipare, cu parbriz in dotarea standard.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, exclusivista masina pe care marca McLaren o comercializeaza sub denumirea de Elva ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante produse ale industriei. Lista atractiilor principale culmineaza cu lipsa plafonului si chiar a parbrizului, insa nici motorul V8 cu doua turbine si 815 cai putere nu va trece intocmai neobservat.

Ba dimpotriva, daca tinem cont ca este principalul artizan al timpului de numai 2.8 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii oferite de oficialii companiei producatoare.

Aceeasi exclusivista masina pe care McLaren o comercializeaza sub denumirea de Elva se mai putea lauda, initial, si cu o productie limitata la doar 399 de exemplare, lipsa clientilor obligand insa constructorul sa reduca numarul unitatilor proiectate sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, la mai putin de jumatate. Pana la doar 149, un minus de 100 de unitati fata de prima taiere.

In speranta ca va reusi sa-si vanda produsul, conducerea companiei producatoare a lansat la sfarsitul saptamanii actuale inclusiv o noua versiune de echipare, lista cu dotari standard cuprinzand si un parbriz in cazul de fata, printre altele.

McLaren Elva

McLaren Elva

McLaren Elva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze McLaren Elva
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2021