Noua masina de la McLaren e nebunie curata: are 815 cai sub capota, iar parbrizul lipseste complet

Noua masina de la McLaren e nebunie curata: are 815 cai sub capota, iar parbrizul lipseste complet
  • Mclaren prezinta Elva, masina cu 815 CP si fara parbriz
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de trei secunde
  • Productia este limitata la doar 399 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Unde mai pui ca productia sportive nu va depasi 399 de exemplare...

Intr-una dintre cele mai surprinzatoare miscari ale sfarsitului de an, Mclaren a lansat Elva, o masina cu 815 cai putere sub capota si fara parbriz in dotare.

Noua sportiva face parte din seria Ultimate a companiei si gazduieste in compartimentul motor un V8 twin-turbo cu capacitatea cilindrica de patru litri.

Asemeni celorlalte masini din gama McLaren, Elva lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune spate.

Potrivit companiei, noua sportiva cu 815 cai putere sub capota si fara parbriz in dotare accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de trei secunde.

Fisa tehnica a lui McLaren Elva continua cu timpul de doar 6.7 secunde pentru sprintul 0 - 200 km/h, o performanta impresionanta indiferent de masina.

Spectaculos este si design-ul noii sportive din seria Ultimate a companiei, care propune multiple prize de aer, plus blocuri optice (fata / spate) minuscule.

La interior, principala caracteristica a lui McLaren Elva o reprezinta numarul redus de butoane fizice, detaliu esential in cazul masinilor sport si super-sport.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, noua sportiva cu 815 cai putere sub capota si fara parbriz in dotare va fi oferita intr-o serie limitata la doar 399 de unitati.

Fiecare masina McLaren Elva are un pret de vanzare de 1.690.000 de dolari, cu mentiunea ca livrarile nu vor demara mai devreme de ultima parte a anului 2020.

Mclaren Elva

Mclaren Elva

Mclaren Elva

Mclaren Elva

Mclaren Elva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mclaren Elva
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2019