EXCLUSIV: Ferrari dezvaluie un nou model in doar doua zile!

EXCLUSIV: Ferrari dezvaluie un nou model in doar doua zile!
In numai doua zile, pe data de 21 ianuarie, Ferrari va rescrie istoria. Esti pregatit sa te alaturi unui nou capitol ce completeaza povestea faimosului constructor italian? Atunci ia un loc pe scaun si pune-ti centura de siguranta. Vei ramane surprins, intr-un mod pozitiv sau negativ. Dar vei ramane surprins. Cu siguranta!
Distribuie pe Facebook

Oficial, avem de-a face cu un secret bine pastrat, constructorul din Maranello refuzand sa ofere vreun fel de indiciu cu privire la ceea ce ne asteapta. Chiar si asa, informatiile neoficiale nu lipsesc, fiind chiar prezente din plin. Se pare ca ne asteapta un urmas al celebrului Ferrari 612 Scaglietti sau, mai bine zis, un inlocuitor. Pentru ca italienii pregatesc un model cu totul inedit. Mai exact... un shooting brake in doua usi, unde inspiratiile vor fi preluate de la 458 Italia (partea frontala), Ferrari 599 GTB/GTO (partea din spate) si California (interiorul). Ar putea suna complicat pentru multi dintre noi, insa rezultatul final va fi un supercar cu adevarat unic.

Iar daca aspectul nu te va impresiona, atunci detaliile tehnice o vor face cu siguranta. Un nou motor in 12 cilindri va livra celui aflat la volan peste 640 cai putere (nu se cunoaste inca cifra exacta), pentru partea de transmisie fiind cooptata o cutie cu dublu-ambreiaj si sapte trepte. Iar daca asta ti se pare impresionant, ei bine afla ca noul model va fi dotat cu un sistem de tractiune integrala ce permite trecerea la tractiunea spate la viteze de peste 140 km/h.

Primul contact cu publicul va avea loc in luna martie, la Geneva Motor Show 2011. Primul contact cu internetul, in doar doua zile. Pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2011