McLaren 650S este noul model al britanicilor

McLaren 650S este noul model al britanicilor
  • McLaren 650S va fi pozitionat sub P1
  • Masina va avea 650 cp
  • Noul 650S nu va inlocui modelul MP4-12C
Distribuie pe Facebook

McLaren a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa foarte subtil ca la Geneva publicul va putea admira un nou model.

Desi publicul va putea admira noua creatie a britanicilor luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, cei de la McLaren au dat publicitatii un comunicat in care se mentioneaza numele super-masinii care va completa portofoliul marcii de prestigiu.

McLaren spune ca noul model sport se va numi 650S si a facut publica o singura imagine cu numele, dar atat. Oficialii englezi mai spun ca noul model va fi pozitionat in gama intre MP4-12C si hipercarul P1 si va avea caracteristici de la ambele modele. Va fi o combinatie de stil, eleganta si performanta cu un design revolutionar. Cel putin, asa spun englezii...

Asa cum spune si numele, masina va avea sub capota din spate un motor precum cel de pe 12C, dar imbunatatit, cu o putere de 650 cp, frane ceramice si performante pe circuit incredibile. Este posibil ca acest model sa poarte numele de cod P13.

Wayne Bruce, Directorul de Comunicare McLaren, spune ca 650S, masina care se va dezvalui pe 4 Martie la Geneva, nu este modelul celebru despre care se zvoneste ca va inlocui modelul MP4-12C, numit P13. Adica ne putem astepta in curand si la o noua versiune a lui 12C.

Cert este ca cei de la McLaren se tin numai de surprize placute. Asa ca, indiferent de nume, suntem siguri ca noul supercar britanic va fi unul spectaculos si se va bucura de succes.

Comunicatul de presa original in engleza

The McLaren 650S: A New Chapter For McLaren Automotive And The Supercar

McLaren Automotive will reveal at the 84th International Geneva Motor Show the latest addition to its range of groundbreaking supercars - the McLaren 650S.

Designed and developed to offer the enthusiast driver the ultimate in luxury, engagement and excitement, as well as dramatic yet beautiful styling, the McLaren 650S is the result of 50 years of competing, and winning, at the highest levels of motorsport. It takes learnings from both the 12C as well as the sell-out McLaren P1™ and will be positioned between the two on McLaren Automotive's supercar grid.

More details of the McLaren 650S will be announced in the run-up to the car's global reveal which will take place on Stand 1240, Hall 1 at 12.00CET (11.00GMT), Tuesday 4 March 2014 in Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe