McLaren MP4-12C Spider - Prima imagine oficiala!

McLaren MP4-12C Spider - Prima imagine oficiala!
Asteptat sa debuteze in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris 2012, noul McLaren MP4-12C Spider ni se dezvaluie astazi in prima fotografie oficiala. Din pacate, informatiile tehnice lipsesc cu desavarsire la acest moment. Drept urmare, este din nou necesar sa dam curs speculatiilor.
Distribuie pe Facebook

Conform ultimelor zvonuri, versiunea decapotabila a modelului McLaren MP4-12C se va bucura de prezenta unui hard top retractabil, detaliu cu care se lauda si recent-lansatul 458 Spider. Totusi, spre deosebire de rivalul sau din Maranello, automobilul britanic va fi inzestrat cu un acoperis realizat din fibra de carbon si nu cu unul din aluminiu.

In ceea ce priveste motorizarea, este de asteptat ca mult-anticipatul McLaren MP4-12C Spider sa ascunda sub capota acelasi V8 twin-turbo de 3.8 litri precum versiunea coupe. Valoarea exacta atribuita puterii maxime ramane o mare necunoscuta la acest moment, insa aceasta se va situa cel mai probabil in intervalul 600 - 625 CP.

Asa cum precizam si putin mai sus, noul McLaren MP4-12C Spider va fi dezvaluit in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

UPDATE: Este oficial. Noul McLaren MP4-12C Spider va beneficia de aceeasi monocelula realizata din fibra de carbon precum versiunea cu acoperis fix, in timp ce propulsia va fi asigurata de un V8 twin-turbo de 3.8 litri si 625 cai putere.

Mai multe informatii oficiale vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare.

McLaren MP4-12C Spider - Prima imagine oficiala!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2012