McLaren scoate la vanzare un F1 aproape nou. Masina britanica are doar 4500 km la bord

McLaren scoate la vanzare un F1 aproape nou. Masina britanica are doar 4500 km la bord
  • McLaren scoate la vanzare un F1 aproape nou
  • Supercarul britanic are doar 4500 km la bord
  • Pretul de achizitie ramane pentru moment un mister
Distribuie pe Facebook

Craciunul vine mai devreme anul acesta pentru colectionarii de automobile din lumea intreaga, britanicii de la McLaren anuntand recent ca scot la vanzare un F1 cu numai 4.500 de kilometri la bord.

Multe s-au spus si scris de-a lungul timpului despre McLaren F1, astfel ca vom trece rapid in revista motivele de lauda ale masinii britanice si ne vom concentra exclusiv care exemplarul din cazul de fata.

Fabricat in doar 106 exemplare, legendarul automobil din Woking ofera o motorizare aspirata de proveninenta BMW, cu 12 cilindri in V, capacitate de 6.1 litri si putere maxima de 627 CP.

Primul model de strada echipat cu un sasiu monococ realizat integral din fibra de carbo n, McLaren F1 impresioneaza in special prin viteza maxima, masina britanica atingand aproape de sfarsitul carierei sale 390.7 km/h.

McLaren F1 de vanzareMcLaren F1 de vanzare

McLaren F1 de vanzare

Revenind acum la exemplarul din cazul de fata, despre acesta trebuie precizat in primul si in primul rand ca a parcurs numai 4.500 de kilometri in ultimii 18 ani, din 1998 si pana in prezent.

Intretinut de specialistii diviziei MSO, legendarul automobil din Woking arata ca nou, indiferent ca vorbim de caroseria finisata in nuanta Carbon Black, de jantele realizate din magneziu sau de interiorul in doua culori.

Si daca tot veni vorba despre interior, nu putem trece mai departe fara a preciza ca meniul din cazul de fata propune piele pentru scaunul soferului, respectiv alcantara pentru cele ale pasagerilor.

Cu privire la pretul de vanzare perceput de McLaren pentru exemplarul F1 cu numarul 069 nu avem niciun fel de informatie, insa nu ar fi de mirare ca acesta sa se vanda pentru o suma mai mare de 10 milioane de euro.

McLaren F1 de vanzare

McLaren F1 de vanzare

McLaren F1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze McLaren F1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2016