Mercedes a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul G 63 4x4², off-roader-ul cu motor V8 biturbo si garda la sol de 35 de centimetri. Cum arata in realitate

Mercedes a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul G 63 4x4², off-roader-ul cu motor V8 biturbo si garda la sol de 35 de centimetri. Cum arata in realitate
  • Mercedes a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul G 63 4x4², off-roader-ul cu motor V8 biturbo si garda la sol de 35 de centimetri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de trei diferentiale blocabile. Plus o pereche de punti pe portale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca de la inceputul lui 2018, actualul G-Class se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Mercedes la dispozitia cumparatorilor se numara - pentru prima data in istorie, si o varianta disponibila sub indicativul G 63 4x4², respectivul model bucurandu-se de serviciile unei unitati cu capacitatea cilindrica de patru litri, pe benzina. Proiectat pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 585 de cai putere si 850 de Newton-Metri, impresionantul propulsor isi propune sa rezolve problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de timp deloc neglijabil, de aproximativ cinci secunde.

Lista ingredientelor care compun reteta impozantului SUV cuprinde inclusiv o cutie automata cu noua rapoarte, plus trei diferentiale blocabile si punti pe portale. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am glumi ori exagera cu nimic, nici anvelopele supradimensionate, incaltate cu jante pe 22 de inch, garda la sol de dimensiuni generoase, luminile LED pentru plafon, aripile realizate din fibra de carbon, sistemul de infotainment cu display de 12.3 inch, instrumentele de bord digitale, scaunele multifunctionale, cu reglare electrica, incalzire, ventilatie & masaj, tapiteria din piele fina, cusaturile sub forma de carouri, volanul sport, condimentat cu padele pentru schimbarea vitezelor, instalatia audio semnata de Burmester.

Distribuie pe Facebook
mai multe