Mercedes-AMG pregateste numeroase noutati, printre care si un E63 AMG Black Series

Mercedes-AMG pregateste numeroase noutati, printre care si un E63 AMG Black Series
Ultima perioada de timp a marcat numeroase schimbari in cadrul gamei de modele Mercedes-AMG. Mai exact, cei care viseaza sa puna mana pe un model dezvoltat in Stuttgart si modificat in Affalterbach au acum la dispozitie o sumedenie de noutati, printre care un SLS AMG Black Series, un E63 AMG revizuit si oferit atat cu tractiune spate, cat si cu tractiune integrala, dar si un A45 AMG cu 360 cai putere sub capota.
Distribuie pe Facebook

Surprizele nu se opresc insa aici. Intr-un interviu acordat recent publicatiei britanice Auto Express, oficialii Mercedes-AMG au lasat sa se inteleaga ca inginerii din Affalterbach pregatesc o sumedenie de noutati, printre care si o versiune cu tractiune integrala a modelului C63 AMG. O decizie finala cu privire la lansarea unui astfel de automobil nu a fost luata momentan, insa este bine de stiut ca exista deja o varianta de teste a modelului Mercedes C63 AMG 4Matic.

De asemenea, cu un sistem de tractiune integrala se va alege si una dintre variantele de inalta performanta ale urmatorului Mercedes S-Class, Jorg Gindele facand referire cel mai probabil la un viitor Mercedes S63 AMG 4Matic. O astfel de veste nu ar trebui insa sa mai surprinda pe nimeni, mai ales daca tinem cont de performantele cu care se poate lauda ultima generatie a limuzinei Audi S8.

In cele din urma, iubitorii de senzatii tari pe patru roti vor avea posibilitatea de a opta si pentru un Mercedes E63 AMG Black Series, un astfel de automobil urmand a fi lansat spre sfarsitul carierei actualului Mercedes E-Class. Informatiile oficiale cu privire la acest model lipsesc momentan cu desavarsire, insa cel mai probabil vom vorbi de ceva mai mult decat 585 CP si 800 Nm, valori de care se bucura recent-lansatul Mercedes E63 AMG S-Model.

Distribuie pe Facebook
mai multe