Mercedes AMG pregateste un nou model. Despre ce sa fie oare vorba? UPDATE FOTO!

Mercedes AMG pregateste un nou model. Despre ce sa fie oare vorba? UPDATE FOTO!
  • Mercedes AMG pregateste lansarea unui nou automobil de inalta performanta
  • Primele fotografii dezvaluie un spliter din carbon si jante, plus discuri uriase
  • Compania germana a prezentat anul aecsta numeroase noi automobile, dar si noi filozofii
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes AMG continua seria lansarilor incitante si anunta premiera mondiala a unui nou automobil de inalta performanta. Dar despre ce model sa fie oare vorba?

2013 a reprezentat un an important in istoria AMG, divizia de inalta performanta a germanilor de la Mercedes venind pana la acest moment nu doar cu noi automobile, ci si cu noi filozofii. Printre cele mai notabile aparitii de pana acum se numara modelele A, respectiv CLA45 AMG, aceste doua automobile reprezentand primul contact al Mercedes AMG cu segmentul compact.

De asemenea, anul 2013 a fost martorul si primei lansari a unui Mercedes AMG, altfel decat SUV sau off-roader, cu sistemul de tractiune integrala 4Matic. Pe langa cele doua enumerate mai sus, devoratorii de automobile de inalta performanta au la dispozitie, in premiera, si un CLS, respectiv E63 AMG S-Model, acestea reusind sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde multumita celor 585 cai putere livrati tuturor celor patru roti.

In cele din urma, germanii de la Mercedes AMG au mai socat si prin completarea gamei de modele G-Class cu o versiune... 6x6. Noul Mercedes G63 AMG 6x6, caci despre el este vorba, se poate lauda cu un V8 bi-turbo de 5.5 litri si 544 CP cuplat la o transmisie automata 7G-TRONIC, cu o suspensie complet ajustabila, plus cinci diferentiale blocabile, cu anvelope pe 37 inci si, nu in ultimul rand, cu o garda la sol de... aproape jumatate de metru - 460 de milimetri, mai exact!.

Asadar, dupa cum am precizat si putin mai sus, 2013 a reprezentat un an important in istoria AMG. Divizia de inalta performanta a germanilor de la Mercedes nu a luat insa vacanta pana in 2014, ci anunta o noua lansare incitanta. Dar despre ce model sa fie oare vorba? Din pacate, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, singurele detalii constand in doua fotografii care prezinta un splitter frontal realizat din fibra de carbon, respecitv un set de jante cu design in Y, ce ascunde discuri de franare de dimensiuni generoase si etriere finisate in rosu.

Imagini Teaser Mercedes AMG

Imagini Teaser Mercedes AMG

UPDATE FOTO: Germanii de la Mercedes AMG au publicat intre timp doua noi fotografii de tip teaser:

Imagini Teaser Mercedes AMG


Imagini Teaser Mercedes AMG

Distribuie pe Facebook
mai multe