Mercedes crede ca noul AMG GT arata mai bine decat actualul Porsche 911 si publica peste 170 de imagini proaspete ca sa o demonstreze

Mercedes crede ca noul AMG GT arata mai bine decat actualul Porsche 911 si publica peste 170 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
  • Mercedes crede ca noul AMG GT arata mai bine decat actualul Porsche 911
  • Publica peste 170 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor V8 cu doua turbine si capacitate de 4.0 litri, care dezvolta pana la 585 CP.

Anuntat oficial in urma cu mai bine de cinci luni - inca de la finalul verii trecute, cel mai recent Mercedes-AMG GT din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: germanii au oferit - chiar la inceputul acestei saptamani, peste 170 de fotografii nemaivazute de la interiorul si, totodata, exteriorul sportivei concepute special pentru a concura cu Porsche 992.

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Disponibila, la vanzare, si pe piata din Romania, in schimbul unei note de plata care porneste de la aproximativ 199.690 de euro, aceasta se remarca numaidecat prin contrastul evident dintre capota alungita a motorului V8 si portbagajul scurtat, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv jante sculptate din aliaj forjat - de pana la 21 de inch, sau elementele aerodinamice active caracteristice caroseriei.

Gandit special pentru a concura impotriva actualului Porsche 911, cel mai nou Mercedes-AMG GT din istorie se va mai putea lauda - de asemenea, si cu o tapiterie confectionata din piele Nappa, plus detalii sub forma de carouri. Nu lipsesc insa din cabina nici scaunele actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie si masaj, ori instalatia de climatizare cu reglare pe doua zone.

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie un propulsor bi-turbo cu opt cilindri in V - de 3.982 de cai putere si pana la 585 de cai putere. Care lucreaza alaturi de o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem avansat de tractiune integrala pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.2 secunde - indica fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze Mercedes-AMG GT - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2024