Mercedes G-Class Crazy Color Edition: Cand o vopsea costa 20.000 euro

Mercedes G-Class Crazy Color Edition: Cand o vopsea costa 20.000 euro
  • Mercedes anunta noi culori pentru modelele G63 si G65 AMG
  • Pretul celor cinci nuante variaza intre 15.348 si 19.962 euro
  • Clientii au la dispozitie si alte optiuni, precum detalii din carbon
Distribuie pe Facebook

Incepand de astazi, clientii modelului Mercedes G-Class au la dispozitie noi optiuni in materie de culori exterioare. Rezervate exclusiv versiunilor 63 si 65 AMG, cele cinci nuante unice vin la pachet alaturi de un pret pe masura: intre 15.348 si 19.962 euro.

Inspirati probabil de vopseaua Pure Metal Silver de la BMW, al carui pret de achizitie se ridica la aproximativ 8.000 de euro, germanii de la Mercedes au pregatit cinci noi culori extravagante pentru ultima generatie a modelului Mercedes G-Class.

Dezvoltate special pentru cele doua versiuni de inalta performanta ale off-roader-ului din Stuttgart - G63 AMG, respectiv G65 AMG, nuantele exterioare vor scoate din buzunarele clientilor undeva intre 15.348 si 19.962 euro, in functie de alegerea fiecaruia.

Mercedes G-Class Crazy Color Edition

Apoi, chiar daca si dupa bifarea unei astfel de optiuni au mai ramas bani de cheltuit, ultima generatie a modelului Mercedes G-Class mai poate fi echipata, mai nou, si cu un sistem audio Harman Kardon Logic 7 pentru 898 euro sau un pachet Comfort pentru 1.600 euro.

De asemenea, aceiasi clienti ai celor doua versiuni de inalta performanta ale off-roader-ului din Stuttgart - G63 AMG, respectiv G65 AMG, mai au la dispozitie si o lista plina cu ornamente din fibra de carbon, disponibila pentru nici mai mult, nici mai putin de 4.165 euro.

Speriat de scorurile germanilor. Nu exista nici un motiv real pentru un astfel de lucru, asta daca nu cumva planuiesti sa optezi pentru Mercedes-ul G63 AMG (care, ce-i drept, porneste de la 139.765 euro). In cazul in care vei merge pe un G65 AMG, chiar si pretul celei mai scumpe vopsele paleste in comparatie cu suma pe care trebuie sa o platesti pentru off-roader-ul din Stuttgart: 268.345 euro.

Pentru ca nu am apucat inca sa o facem, precizam acum: primele exemplare ale seriei "Crazy Color Edition" vor fi livrate luna viitoare, la timp pentru sosirea primaverii. Asadar, acestea fiind spuse, care este nuanta ta favorita?

Mercedes G-Class Crazy Color EditionMercedes G-Class in nuanta AMG Solar beam.

Mercedes G-Class Crazy Color EditionMercedes G-Class in nuanta AMG Sunset beam.

Mercedes G-Class Crazy Color EditionMercedes G-Class in nuanta AMG Alien green.

Mercedes G-Class Crazy Color EditionMercedes G-Class in nuanta AMG Tomato red.

Mercedes G-Class Crazy Color EditionMercedes G-Class in nuanta AMG Galactic beam.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes G-Class Crazy Color Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2015