Mercedes G63 AMG 6x6: Asa arata off-roader-ul suprem - GALERIE FOTO AICI!

Nimeni nu a contestat vreodata capabilitatile legendarului Mercedes G-Class, insa pentru cei care viseaza la o aventura in fara de sfarsit, constructorul german din Stuttgart propune un G-Class si mai performant. Mai performant ca oricand, am putea zice.
Distribuie pe Facebook

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, noul Mercedes G63 AMG 6x6 aduce un sistem de tractiune 6x6, care si-a dovedit deja eficienta odata cu inrolarea sa in armata australiana. De asemenea, impresionantul off-roader german se mai bucura si de pana la cinci diferentiale blocabile, lista cu detalii demne de toata atentia noastra continuand cu suspensia complet ajustabila, cauciucurile pe 37 inci si garda la sol de... aproape jumatate de metru - 460 de milimetri mai exact.

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Intr-o alta ordine de idei, atunci cand vine vorba de rulatul in off-road, noul Mercedes G63 AMG 6x6 nu ar trebui sa intampine nici un fel de problema. Atunci cand vine insa vorba de rulatul in on-road, impresionantul off-roader german se transforma complet si promite un nivel de performanta neasteptat pentru un mastodont de 3.85 tone, cei 544 cai putere si 760 Newton-Metri produsi de motorul V8 twin-turbo de 5.5 litri ascuns sub capota fiind arhisuficienti pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde.

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Si asta nu e tot. Pe langa aceste aspecte, noul Mercedes G63 AMG 6x6 se mai poate lauda si cu un interior de lux, caracteristic limuzinelor, viitorii pasageri urmand a avea la dispozitie, printre altele, numeroase insertii de piele, multiple accente de alcantara, dar si patru scaune individuale reglabile in mod electric, atat incalzite, cat si ventilate.

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Noul Mercedes G63 AMG 6x6 va fi disponibil la vanzare intr-o editie extrem de limitata, la un pret momentan neanuntat. Conform ultimelor zvonuri insa, impresionantul off-roader german ar urma sa fie al doilea cel mai scump model din gama constructorului din Stuttgart, dupa electrizantul SLS Electric Drive.

Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Mercedes G63 AMG 6x6 - Galerie Foto
mai multe