Mercedes G65 AMG vine in curand?!

Mercedes G65 AMG vine in curand?!
Cu un motor V12 biturbo de 6.0 litri si 612 cai putere, viitorul Mercedes G65 AMG va fi cel mai puternic autovehicul fara-de-linii-rotunde din istoria umanitatii.
Distribuie pe Facebook

De parca ultimele doua editii speciale nu ar fi fost indeajuns pentru a-si satisface clientii, germanii de la Mercedes se pregatesc sa atinga noi limite cu al lor nemuritor G-Class. Conform ultimelor zvonuri, celebrul off-roader urmeaza a fi livrat intr-o aroma suprema, cunoscuta obsedatilor de cai putere sub denumirea de... 65 AMG. Cel mai probabil, aceasta veste va transforma devoratorii de noroi proaspat - a se citi pasionatii de off-road, in cei mai fericiti oameni de pe planeta. Si nimeni nu-i poate condamna. Viitorul Mercedes G65 AMG va ascunde sub capota deja-celebrul motor V12 biturbo de 6.0 litri, ce produce nu mai putin de 612 cai putere si 1.000 Nm. Pe scurt, asta inseamna un plus de 105 CP si 300 Nm comparativ cu actuala versiune de top G55 AMG. Performantele raman momentan un mister, insa forta de care va beneficia off-roader-ul din Stuttgart ar trebui sa se apropie de limita infinitului.

Spre fericirea noastra, doar 200 de astfel de mastodonti vor fi construiti, fiecare avand un pret de pornire de aproximativ 220.000 euro. Poate parea mult, insa senzatiile traite la volan vor fi de nepretuit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2011