Mercedes isi ia ramas bun de la C63 Coupe cu un nou model special, de 507 CP

Mercedes isi ia ramas bun de la C63 Coupe cu un nou model special, de 507 CP
  • Daimler anunta oficial noul Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Edition
  • Modelul german impresioneaza in special prin verdele deschis de la nivelul caroserie
  • Sub capota regasim un propulsor V8 de 6.3 litri si aproximativ 507 cai putere
Distribuie pe Facebook

Numai zece astfel de exemplare vor fi fabricate in total, toate finisate in Viper Green si livrate in Africa de Sud.

Asemeni versiunii standard, actualul Mercedes C63 AMG Coupe se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carierei sale. Modelul german de inalta performanta va parasi insa in stil industria auto, intr-o ultima varianta plina de savoare.

Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy EditionMercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Edition

Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Edition

Botezata sugestiv Viper Green Legacy, noua editie limitata a super-masinii din Stuttgart se remarca in special prin verdele deschis ce amplifica liniile sportive si formele musculoase ale caroserie. Acelasi departament exterior ne mai intampina, de asemenea, si cu jante in cinci spite duble, pe cand meniul interior propune o combinatie cu insertiile de fibra de carbon aflate in centrul atentiei.

Pe plan tehnic, principala atractie o reprezinta de departe motorul V8 de 6.3 litri, ultimul reprezentant Mercedes C63 AMG Coupe al generatiei W204 plusand cu o transmisie automata in sapte rapoarte pentru un maximum de performanta.

Intr-o alta ordine de idei, cei 507 CP si 610 Nm inscrisi in cadrul fisei cu specificatii tehnice se traduc printr-un timp de doar 4.2 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h. Acum, in ceea ce priveste viteza maxima, ne vedem nevoiti a preciza ca vestile oficiale referitoare la subiectul cu pricina au intarziat sa apara. Tocmai de aceea vom anunta, din experientele anterioare, un minimum de 250 km/h.

Apoi, daca vine vorba despre pret si disponibilitate, nu avem decat atat de spus: noua editie Viper Green Legacy va fi constituita dintr-un total de numai 10 exemplare, toate acestea urmand a lua (exclusiv) calea Africii de Sud.

Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Edition

Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Edition

Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Editiond

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes C63 AMG Coupe Viper Green Legacy Edition
mai multe