Mercedes nu exclude posibilitatea lansarii unui B45 AMG

Mercedes nu exclude posibilitatea lansarii unui B45 AMG
Cu mult anticipatul Mercedes A45 AMG aflat la un singur pas distanta de marele sau debut, compania din Affalterbach se pregateste sa dea curs unei noi provocari: transformarea noului B-Class dintr-un model de familie intr-un adevarat performer.
Distribuie pe Facebook

Desi nu pare a fi chiar cea mai usoara misiune pe care au primit-o vreodata specialistii AMG, trebuie precizat ca aproximativ jumatate din acest proces a fost deja dus la bun sfarsit. Iar asta pentru ca trenul de rulare al mult anticipatului Mercedes A45 AMG a fost mai intai testat cu ajutorul ultimei generatii a modelului B-Class.

Drept urmare, in cazul in care va deveni realitate, noul Mercedes B45 AMG nu va ascunde sub capota nimic altceva decat un propulsor turbo de doi litri, cuplat la o transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, ce va livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 354 cai putere si 450 Newton-Metri.

Ultima generatie a modelului Mercedes B-Class nu va fi insa singurul automobil al constructorului din Stuttgart care va primi acest tratament. Cu un 2.0 turbo de peste 350 cai putere, o cutie cu dublu ambreiaj si sistem de tractiune integrala se vor alege si viitoarele "baby-CLS" CLA, respectiv crossoverul GLA.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2012