Mercedes S-Class Pullman: Primele imagini ale limuzinei de 1+ milioane euro

Mercedes S-Class Pullman: Primele imagini ale limuzinei de 1+ milioane euro
  • Primele imagini ale noului Mercedes S-Class Pullman au scapat pe internet
  • Modelul va oferi o lungime totala de peste sase metri, plus sase locuri
  • Versiunea de top "promite" un pret de pornire de peste 1 milion euro
Distribuie pe Facebook

Mercedes cauta sa ne demonstreze inca o data, asta daca mai era cumva nevoie, ca sloganul "The best or nothing" nu reprezinta doar o simpla unealta de marketing.

Dezvaluita in premiera mondiala la mijlocul anului trecut, cu ocazia unui eveniment special organizat in orasul Hamburg, cea mai noua generatie a modelului Mercedes S-Class a reusit sa cucereasca pe deplin publicul devorator de automobile de lux, limuzina germana impunandu-se atat prin aspectul sau estetic, cat si prin dotarile puse la dispozitia clientilor sai.

Disponibila deja la vanzare in doua versiuni diferite, cu ampatament standard si marit, impresionanta nava amiral a producatorului din Stuttgart nu are de gand sa se opreascsa aici, alte doua variante pregatindu-se sa-si faca debutul pe piata chiar in urmatorii ani. Cea mai remarcabila aparitie va fi reprezentata, bineinteles, de modelul Mercedes S-Class Pullman, care astazi ni se dezvaluie intr-o prima serie de fotografii relevante.

Din pacate, cele mai interesante imagine, si anume cele interioare, lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca limuzina germana, despre care se afirma ca va costa ceva mai mult de 1 milion de euro in versiunea blindata, sa ofere atat o lungime totala de peste sase metri, cat si un cockpit capabil sa gazduiasca pana la sase pasageri, intr-o configuratie 2+2+2, cu locurile posterioare dispuse fata in fata.

Conform informatiilor disponibile momentan, mult anticipatul Mercedes S-Class Pullman va fi prezentat in mod oficial in cursul anului viitor. Fanii automobilului de lux din Stuttgart nu au insa nici un motiv sa fie tristi, sfarsitul lui 2014 promitand sa aduca inca o noutate in gama limuzinei germane: un Mercedes S-Class Maybach, care va concura modelele britanicilor de la Bentley si Rolls Royce.

Mercedes S-Class Pullman - Primele PozeMercedes S-Class Pullman - Primele Poze

Mercedes S-Class Pullman - Primele Poze

Mercedes S-Class Pullman - Primele PozeMercedes S-Class Pullman - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes S-Class Pullman - Primele Poze
mai multe