Mercedes SL63 AMG primeste o infuzie de putere. Modelul va oferi 585 CP

Mercedes SL63 AMG primeste o infuzie de putere. Modelul va oferi 585 CP
  • Mercedes anunta un plus de putere pentru SL63 AMG
  • Modelul va dezvolta din iunie 585 CP si 900 Nm
  • Diferentialul LSD este oferit acum in standard
Distribuie pe Facebook

Introducerea in gama a noii versiuni SL400 cu motor V6 biturbo de 333 CP le-a permis germanilor de la Mercedes-Benz sa creasca puterea maxima a variantei de inalta performanta SL63 AMG.

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2012, cea mai noua generatie a modelului Mercedes SL63 AMG se bucura in prezent de serviciile unui propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri, capabil sa livreze fie 537 CP si 800 Nm in versiunea standard, fie 564 CP si 900 Nm atunci cand clientii autoturismului german opteaza pentru pachetul AMG Performance.

Mercedes SL63 AMG - Galerie Foto

Situatia se va schimba insa in viitorul apropiat, super-roadster-ul din Stuttgart urmand a fi disponibil la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an intr-o singura varianta de putere, si anume cu 585 CP si 900 Nm. Din pacate, oficialii constructorului de automobile nu au anuntat si performantele rezultate in urma acestei modificari, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze acum in numai 4.1 secunde.

Mercedes SL63 AMG - Galerie Foto

Mai mult de-atat, ca urmare a disparitiei pachetului AMG Performance, diferentialul cu alunecare limitata oferit actualmente in mod optional va completa lista cu dotari standard, crescand astfel nivelul de manevrabilitate al modelului Mercedes SL63 AMG. De asemenea, important de precizat, transmisia valorilor maxime catre rotile spate se va face in continuare prin intermediul unei cutii de viteze 7G Tronic Plus.

Mercedes SL63 AMG - Galerie Foto

Pentru cei care cauta un plus de sportivitate vizuala, care sa amplifice doza extra de agresivitate mecanica, super-roadster-ul constructorului de automobile din Stuttgart poate fi accesorizat cu numeroase detalii exterioare si interioare realizate din fibra de carbon, dar si cu o pereche de etriere finisate in rosu sau un volan sport cu design in trei spite, imbracat intr-o combinatie de piele Nappa si Alcantara.

Mercedes SL63 AMG - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes SL63 AMG - Galerie Foto
mai multe