Mercedes te invita sa descoperi noul Maybach S-Class in peste 50 de imagini

Mercedes te invita sa descoperi noul Maybach S-Class in peste 50 de imagini
  • Mercedes publica noi fotografii ale modelului Maybach S-Class
  • Limuzina germana propune doua motorizari pe benzina
  • Pretul de pornire se situeaza in jurul sumei de 134.053 euro
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes sunt atat de mandri de noul Maybach S-Class incat nu au putut rezista de nici un fel tentatiei de a publica si mai multe fotografii ale impunatoarei lor limuzine.

Inainte insa de a studia fiecare coltisor al caroseriei si cabinei noului Mercedes-Maybach S-Class, reamintim ca impunatoarea limuzina a producatorului auto din Stuttgart masoara in lungime un generos 5.453 milimetri.

Ceva mai bine de jumatate dintre acestia - undeva in jurul a 3.365 milimetri, mai exact - ii revin ampatamentului, inginerii german profitand de acest detaliu pentru a veni in sprijinul pasagerilor cu dotari dintre cele mai luxoase.

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie FotoMercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Iar acum nici vorba sa ne referim la acele portiuni de piele cusute sub forma de carouri si livrate in compania unor ornamente realizate din lemn masiv sau la accentele metalice prezente si el intr-un numar extrem de mare.

Nu, atunci cand discutam despre principala atractie a noului Mercedes-Maybach S-Class, nimic nu poate intrece cele doua scaune spate individuale, ce promit sa se incline cu pana la 43.5 de grade pentru un maximum de confort.

In schimb, daca facem referire la gama de motorizari, trebuie precizam ca viitorii cumparatori vor avea aici la dispozitie doua optiuni diferite: atat un V8 cu 455 CP sub capota, cat si un V12 ce ofera 530 cai putere.

Dupa cum precizam si anterior, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ cinci secunde in ambele cazuri, cele doua versiuni impartindu-si inclusiv viteza maxima de 250 kilometri pe ora.

Asadar, acestea fiind spuse - sau, mai bine zis, reamintite -, sa trecem la admirat noul Mercedes-Maybach S-Class. Si, bineinteles, sa descoperim vizual de ce are un pret de pornire atat de mare: 134.053 euro.

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto
mai multe