Mercedes-ul ASTA cu motor de 6.208 cmc are 451 CP si se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

Mercedes-ul ASTA cu motor de 6.208 cmc are 451 CP si se vinde la pret de Dacie. POZE REALE
  • Acest Mercedes C63 AMG din 2009 se vinde cu 19.995 de dolari
  • Motorul V8 de 6.208 cmc este echipat cu pachetul AMG Performance
  • Automobilul german ofera inclusiv numeroase dotari de confort
Distribuie pe Facebook

Fabricat in anul 2009, automobilul german de inalta performanta ofera inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte, elemente exterioare din fibra de carbon, plus un interior cu dotari si materiale de lux.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ o jumatate de decada, actualul Mercedes C63 AMG gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de patru litri. Un propulsor V8 a servit si generatia anterioara, insa asemanarile dintre cele doua motorizari se opresc aici.

Cunoscut in interiorul companiei sub indicativul W204, vechiul concurent din Stuttgart al modelelor BMW M3 si Audi RS4 a fost insotit pe campul de batalie de un benzinar aspirat, de 6.208 centimetri cubi. "Uzina" de sub capota automobilului german producea 451 CP in compania pachetului AMG Performance.

Mercedes C63 AMG de vanzare

Mercedes C63 AMG de vanzare

Trecem din nou in revista toate aceste detalii deoarece despre un astfel de Mercedes C63 AMG este vorba si in cazul de fata, exemplarul scos la vanzare in Texas avand aproape zece ani vechime si undeva in jurul a 91.880 de mile. Sau, daca vrei, aproape 148.000 de kilometri parcursi din 2009 si pana acum.

Pe langa pachetul AMG Performance, vechiul concurent din Stuttgart al modelelor BMW M3 si Audi RS4 mai vine si cu o cutie automata in sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune spate. Lista cu dotari de confort cuprinde inclusiv tapiterie din piele neagra, scaune cu actionare electrica, dar si sistem de navigatie.

Din punct de vedere estetic, respectivul Mercedes C63 AMG combina o caroserie de culoare gri cu mai multe elemente din fibra de carbon si un set de jante cu design in cinci spite. Evacuarea cvadrupla ii permite automobilului german de 451 CP sa sune cel putin la fel de agresiv precum arata la nivel de exterior.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, vechiul concurent din Stuttgart al modelelor BMW M3 si Audi RS4 se vinde zilele acestea la un pret ca de Dacie nou-nouta. Vorbim, mai precis, despre o nota de plata care se ridica la suma de 19.995 de dolari, deloc rea pentru un exemplar cu pachetul AMG Performance.

Mercedes C63 AMG de vanzare

Mercedes C63 AMG de vanzare

Mercedes C63 AMG de vanzare

Mercedes C63 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Mercedes C63 AMG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2018