Mercedes-ul de care lumea a uitat ca mai exista. Nemtii au lansat o noua editie speciala

Mercedes-ul de care lumea a uitat ca mai exista. Nemtii au lansat o noua editie speciala
  • Mercedes lanseaza o noua editie speciala a decapotabilei SL
  • Preturile pornesc de la aproape 115.000 de euro
  • Gama de motorizari include doua unitati turbo pe benzina
Distribuie pe Facebook

Intrat intr-un con serios de umbra, actualul Mercedes SL revine pe buzele tuturor. Si totul dupa nemtii au lansat o noua editie speciala a decapotabilei de mult uitata.

Disponibil la vanzare incepand cu data de 22 februarie, la preturi care pornesc de la aproape 115.000 de euro, noul Mercedes SL Grand Edition va fi insotit in showroom-uri si pe strazi alaturi de cateva accente unice, inclusiv jante din aliaj cu dimensiunea de 19 inch pe fata si 20" pe spate.

Cei mai atenti la detalii nu vor rata nici contrastul dintre elementele mate si cromate de la nivelul spoilerului fata, pachetul estetic oferit de editia speciala a decapotabilei germane continuand cu numeroasele suprafete interioare imbracate in piele Designo Tundra Brown Pearl.

Merecdes SL Grand Edition

Asa cum ii sta bine unui astfel de automobil, noul Mercedes SL Grand Edition dispune in standard de o larga varietate de echipamente de lux, printre care si celebrul sistem Airscarf ori scaune cu reglare electrica si functii de memorare a pozitiei, incalzire, ventilare si, nu in ultimul rand, masaj.

In ceea ce priveste partea tehnica, proaspat lansata editie speciala a decapotabilei germane nu difera cu nimic de celelalte versiuni puse la dispozitia clientilor, cu o singura exceptie: in cazul de fata, suspensia a fost modificata pentru o garda la sol cu aproximativ zece milimetri mai mica.

Sub capota, noul Mercedes SL Grand Edition vine alaturi de doua optiuni, prima dintre acestea constand intr-un V6 biturbo cu capacitatea cilindrica de trei litri, care ii confera modelului SL 400 atat o putere maxima de 367 CP, cat si un sprint de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

Recent anuntata editie speciala a decapotabilei germane poate fi comandata, totodata, si impreuna cu un V8 biturbo de 4.663 de centimetri cubi, specificatiile SL-ului 500 prezentandu-se in felul urmator: 455 CP, 700 Nm, 0 - 100 km/h in 4.3 secunde si viteza de top limitata la 250 km/h.

Merecdes SL Grand Edition

Merecdes SL Grand Edition

Merecdes SL Grand Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Merecdes SL Grand Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2019