Mercedes vrea sa te faca deja sa uiti de noul M5 si publica primele fotografii ale mult anticipatului E63 AMG Facelift

  • Mercedes vrea sa te faca deja sa uiti de noul M5
  • Germanii publica primele fotografii ale mult anticipatului E63 AMG Facelift
  • Modelul de performanta ofera un motor V8 cu pana la 612 CP
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare in doua versiuni de caroseriei, modelul german de performanta ofera un motor V8 cu doua turbine si pana la 612 CP.

Lansat cu surle si trambite la doar o zi distanta de la debutul noului M5, mult anticipatul Mercedes E63 AMG Facelift propune o parte frontala complet restilizata, modificarile aduse de specialistii departamentului de design traducandu-se printr-un plus vizibil de agresivitate.

Vantul schimbarii a lovit inclusiv la nivelul partii posterioare a caroseriei cu patru sau cinci portiere in dotare, de la caz la caz, acolo unde versiunea imbunatatita a modelului german de performanta ofera un difuzor de aer si stopuri diferite.

Mercedes E63 AMG Facelift

Mercedes E63 AMG Facelift

Mercedes E63 AMG Facelift

In interior, mult anticipatul Mercedes E63 AMG Facelift mizeaza la randul lui pe o configuratie cu doua display-uri uriase la nivelul plansei de bord, fiecare cu o diagonala de pana la 12.25 inch, insotite de celebrul sistem de infotainment MBUX, dar si de un nou volan in trei spite.

Din punct de vedere tehnic, meniul disponibil a ramas neschimbat, astfel ca si versiunea imbunatatita a modelului german de performanta ofera un motor V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri, ce dezvolta - pentru inceput - 571 CP.

Comercializat exclusiv intr-o configuratie care mai cuprinde si o cutie automata in noua rapoarte, si tractiunea integrala inteligenta 4MATIC+, mult anticipatul Mercedes E63 AMG Facelift are nevoie de un timp de doar 3.5 secunde pentru a rezolva celebra ecuatie 0 - 100 km/h.

Asemeni originalului lansat pe piata in cursul anului 2016, versiunea imbunatatita a modelului german de performanta ofera si o savoare S cu 612 cai sub capota, unde sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate dupa 3.4 secunde.

Mercedes E63 AMG Facelift

Mercedes E63 AMG Facelift

Mercedes E63 AMG Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Mercedes E63 AMG Facelift
mai multe