Cea mai rapida berlina de la BMW a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

Cea mai rapida berlina de la BMW a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Cea mai rapida berlina de la BMW a primit un facelift major
  • Cum arata versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine ofera pana la 625 de cai putere.

Deconspirata partial de o fotografie scapata pe internet chiar la inceputul acestei saptamani, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului BMW M5 a renuntat, intr-un final, la toate secretele sale. Dezvelita oficial chiar in cursul serii de ieri, noua masina de performanta a companiei bavareze se remarca numaidecat prin partea frontala usor restilizata, reducerea in dimensiuni a farurilor disponibile inclusiv alaturi de tehnologia Laserlight - impreuna cu "marirea" celor doi rinichi ce formeaza grila radiatorului - avand ca rezultat final un plus vizibil de agresivitate.

Reteta exterioara a super-berlinei programate sa ajunga in showroom-uri peste doar cateva luni, la preturi incepand de la peste 120.000 de euro, continua cu spoilere si stopuri modificate la nivel de detaliu, carora li se alatura diferite optiuni proaspete in ceea ce priveste nuantele destinate caroseriei in patru portiere, dar si jantele din aliaj.

In cabina, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului BMW M5 aduce in prim plan instrumente de bord digitale si sistem de infotainment cu display color de pana la 12.3 inch, compatibil de-aceasta data si cu aplicatia Android Auto. O noua consola centrala completeaza lista cu modificari a masinii bavareze puse in miscare de un motor V8 bi-turbo, de 4.4 litri si 600 ori 625 de cai putere - cu totii livrati rotilor de pe ambele punti, prin intermediul unei formule ce cuprinde atat o cutie automata cu opt rapoarte, cat si tractiunea integrala xDrive cu mod 2WD.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, super-berlina care concureaza impotriva unor produse precum Audi RS7 Sportback si Mercedes E63 AMG sprinteaza in continuare de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.4 sau 3.3 secunde atunci cand clientul opteaza pentru modelul Competition, mai scump cu 9.000 de euro.

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze BMW M5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2020