Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Lamborghini Huracan

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Lamborghini Huracan
  • Noul Lamborghini Huracan LP610-4 a fost dezvaluit in avanpremiera la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul italian de inalta performanta va debuta in mod public abia in martie, la Salonul de la Geneva
  • Lista cu specificatii tehnice include un V10 de 610 CP, transmisie DCT si sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Noul Lamborghini Huracan LP610-4 a fost surprins recent in mai multe ipostaze din timpul unei prezentari private. Aceasta este prima oara cand supercarul italian ni se dezvaluie "in realitate", debutul sau public urmand a avea loc abia la inceputul lunii martie.

Dezvaluit in avanpremiera mondiala la sfarsitul anului trecut, noul Lamborghini Huracan LP610-4 gazduieste sub capota, montat central, un propulsor cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 610 cai putere si 560 Newton-Metri. Spre deosebire insa de restul supercarurilor din Sant'Agata Bolognese, succesorul modelului Gallardo se bucura de serviciile unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Lamborghini Huracan LP610-4 - Poze Reale

De asemenea, nu lipsesc de pe lista cu specificatii tehnice nici sistemul de tractiune integrala sau constructia usoara, combinatia dintre aluminiu si fibra de carbon contribuind la realizarea unei greutati de doar aproximativ 1.422 kilograme, toate aceste detalii ducand la aparitia unor performante de-a dreptul impresionante: primii 100 km/h vin dupa numai 3.2 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in circa 9.9 secunde. Viteza maxima? Peste 325 de kilometri pe ora!

Lamborghini Huracan LP610-4 - Poze RealeLamborghini Huracan LP610-4 - Poze Reale

Pe plan estetic, noul Lamborghini Huracan LP610-4 iese in evidenta in special prin numeroasele sale linii angulare si forme supradimensionate regasite la nivelul caroseriei, majoritatea acestora fiind inspirate fie de la nava amiral Aventador LP700, fie de la conceptul Sesto Elemento. In ceea ce priveste aspectul interior, viitorii cumparatori vor gasi aici o adevarata revolutie vizuala si tehnologica, lista cu atractii principale incluzand instrumente de bord digitale si configurabile, consola centrala "plutitoare", plus guri de ventilatie atent sculptate.

Lamborghini Huracan LP610-4 - Poze Reale

Succesorul modelului Gallardo va debuta in mod public la inceputul lunii martie, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume. Informatiile oficiale cu privire la pretul sau de achizitie lipsesc cu desavarsire pentru moment, singurele detalii in acest sens fiind reprezentate de cateva zvonuri care anunta ca noul Lamborghini Huracan LP610-4 va pleca, pe piata auto din Marea Britanie, de la 180.000 lire sterline.

Lamborghini Huracan LP610-4 - Poze Reale

Credit Foto: Zero2Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Huracan LP610-4 - Poze Reale
mai multe