Motivul pentru care aceasta masina de 98 de CAI din 2011 costa de aproape doua ori mai mult decat un S-Class din aceeasi perioada de timp

  • Un dealer din Portugalia are la vanzare o masina mai putin obisnuita
  • Este vorba despre un Aston Martin Cygnet fabricat in cursul anului 2011
  • Pretul de achitat se ridica la fabuloasa suma de 44.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv o nuanta inedita de galben pentru caroserie, plus un interior asamblat manual din piele fina.

Unul dintre cele doar 300 sau 400 de exemplare, in functie de sursa, ale controversatei serii comercializate in lume sub numele de Aston Martin Cygnet a fost scos de curand la vanzare, pe internet.

Fabricata in cursul anului 2011 si finisata la exterior intr-o nuanta inedita de galben, masina ce imprumuta toate ingredientele retetei Toyota iQ ofera numai...

Aston Martin Cygnet de vanzare

... 98 de cai caputere, pe care propulsorul aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.3 litri ii livreaza exclusiv rotilor aflate pe puntea fata, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Meniul disponibil in cazul de fata culmineaza cu interiorul pentru patru persoane, asamblat manual din piele (si alte materiale) de cea mai buna calitate, evident.

Intr-un final, acelasi Aston Martin Cygnet se mai poate lauda si cu jante din aliaj cu design multispita, cu faruri cu tehnologie xenon, dar si cu climatizare automata sau GPS portabil cu Bluetooth integrat, de exemplu.

Referitor la nota de achitat, ei bine... masina cu 9.160 de kilometri in bord costa de aproape doua ori mai mult decat un S-Class din aceeasi perioada: 44.000 de euro.

Aston Martin Cygnet de vanzare

Aston Martin Cygnet de vanzare

Aston Martin Cygnet de vanzare

Aston Martin Cygnet de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Aston Martin Cygnet de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2020