N-a avut voie sa o vanda pana acum. Pentru ce suma se desparte de super masina cu vopsea de 30.000 de dolari

  • Nuanta exterioara unica
  • N-a avut voie sa-l vanda pana acum
  • A costat circa 550.000 de dolari in urma cu doi ani
Distribuie pe Facebook

Acest Ford GT, finisat intr-o nuanta speciala care a costat 30.000 de dolari, isi cauta acum un nou proprietar in Statele Unite ale Americii. Printre dotarile optionale regasim si jantele din fibra de carbon lucioasa.

Lansarea noii generatii Ford GT nu a fost lipsita de controverse. Viitorii proprietari au fost alesi pe spranceana de producatorul american si au fost obligati sa semneze un contract care le intrezicea, printre altele, sa vanda masina in primii doi ani de la achizitie.

Ford GT in Atlas Green de vanzare

Daca unii s-au conformat, au fost si altii care s-au bazat pe notorietatea lor si au incalcat aceasta clauza. Ne referim aici la celebrul luptator, devenit intre timp actor, John Cena care a ajuns sa fie dat in judecata de Ford din aceasta cauza. Pana la urma cele doua parti au ajuns la un acord.

Ford GT in Atlas Green de vanzare

Alti norocosi care au pus mana pe un GT de ultima generatie au fost mai ascultatori si au asteptat sa treaca cei doi ani. Un exemplu este proprietarul exemplarului din aceste imagini, care a fost scos acum la vanzare pentru suma de 1.3 milioane de dolari.

Ford GT in Atlas Green de vanzare

Potrivit anuntului, masina este singura finsata in nuanta Atlas Green, o optiune pentru care omul nostru a platit 30.000 de dolari. Pe lista de dotari regasim si jantele din fibra de carbon, etrierele argintii, centuri de siguranta de competitie sau prezoane din titan.

Ford GT in Atlas Green de vanzare

Pretul platit pe acest Ford GT s-a ridicat la aproximativ 550.000 de dolari, dar avand in vedere exclusivitatea super masinii americane, nu este deloc surprinzator ca proprietarul cere acum o suma de aproape 2.5 ori mai mare.

Ford GT in Atlas Green de vanzare

Actuala generatie Ford GT este echipata cu un propulsor V6 twin-turbo de 3.5 litri EcoBoost care livreaza puntii spate 656 de cai putere si 746 Nm cuplu.

Ford GT in Atlas Green de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford GT in Atlas Green de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2019