Nemtii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale: noua masina sport de la BMW are motor diesel de 340 CP si 700 Nm!

Nemtii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale: noua masina sport de la BMW are motor diesel de 340 CP si 700 Nm!
  • Nemtii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina sport de la BMW are motor diesel de 340 CP si 700 Nm!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat cinci secunde.

Prezentata publicului larg in prima parte a toamnei anului 2020, controversata generatie cu numarul doi a decapotabilei comercializate - de BMW, sub numele de Seria 4 Convertible se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clienti se va numara, in viitorul apropiat, si o varianta de performanta oferita sub denumirea de M440d xDrive, alaturi de un motor diesel in sase cilindri si tehnologie MHEV.

Anuntata recent, respectiva masina vine cu 340 CP si 700 Nm pe ambele punti, plus o transmisie automata cu opt rapoarte.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, noua versiune comercializata de BMW sub numele de M440d xDrive promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ cinci secunde. Aceeasi varianta de performanta cu motor diesel de trei litri si tehnologie micro-hybrid pe 48 de volti a decapotabilei oferite sub denumirea de Seria 4 Convertible se mai poate lauda si cu viteza de top de ~250 de kilometri pe ora.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic se incheie, intr-un final, cu un consum mediu de carburant 6.0 - 6.6 litri la 100 de kilometri.

Nota de plata nu reprezinta decat un mister, insa aceeasi varianta de performanta oferita sub denumirea de M440d xDrive, alaturi de un motor diesel in sase cilindri si tehnologie MHEV, mai dispune si de unele detalii estetice agresiv stilizate. Noua versiune a controversatei generatii cu numarul doi a decapotabilei comercializate - de BMW, sub numele de Seria 4 Convertible ar mai trebui sa vina si cu o echipare standard extrem de generoasa.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto
mai multe