Nemtii au scos un documentar despre cum este construit noul Bugatti Chiron si nu vrei sa ratezi asta pentru nimic in lume. VIDEO

Nemtii au scos un documentar despre cum este construit noul Bugatti Chiron si nu vrei sa ratezi asta pentru nimic in lume. VIDEO
  • Nemtii au scos un documentar despre cum este construit noul Bugatti Chiron
  • O astfel de masina se vinde cu 2.4 milioane de euro, inainte de taxe si optionale
Distribuie pe Facebook

Nu de alta, dar cate masini de 1.500 de cai si 2.4 milioane de euro ai vazut pana acum pe linia de fabricatie, prinzand viata?

Lansat cu surle si trambite in primavara anului 2016, cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Geneva, noul Bugatti Chiron nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Botezat dupa pilotul monegasc Louis Chiron, urmasul legendarului Veyron schimba absolut tot ce stiai despre masini, in special datorita motorului pe benzina cu 16 cilindri si patru turbine.

Oferit in continuare alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, propulsorul de opt litri dezvolta o putere maxima de 1.500 de cai - daca nu luam in discutie si editia speciala Centodieci, in a carei fisa cu specificatii tehnice regasim scris, negru pe alb, un total de 1.600 CP.

Revenind la noul Bugatti Chiron, principalul punct de atractie al celui ce "joaca" rolul de succesor al legendarului Veyron il reprezinta, fara doar si poate, performantele in linie dreapta. Iar acum ne referim atat la timpul mai mic de doua secunde si jumatate necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si la viteza de top limitata electronic la 420 km/h.

Pentru toate acestea - plus multe altele, dupa cum vei descoperi inclusiv din documentarul nemtilor de la Welt, care surprinde intreg procesul de fabricatie, masina cu motor W16 cvadri-turbo de opt litri si 1.500 de cai putere, pe benzina, "percepe" o suma de 2.4 milioane de euro, fata taxe sau dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2020