Nemtii s-au apucat de tunat noua masina cu motor de 2.5 litri si 390 CP de la Cupra. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Nemtii s-au apucat de tunat noua masina cu motor de 2.5 litri si 390 CP de la Cupra. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Nemtii s-au apucat de tunat noua masina cu motor de 2.5 litri si 390 CP de la Cupra
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre nenumaratele modificari oferite de specialistii celebrei companii germane de tuning Manhart Performance se regaseste si un nou sistem de evacuare. Condimentat cu doua sau patru iesiri si valve controlabile pentru o coloana sonora demna de un premiu Oscar.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca din prima jumatate a lui 2020, noul si, totodata, spectaculosul Formentor VZ5 a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Cupra Formentor de la Manhart Performance

Cupra Formentor de la Manhart Performance

Impresionantul crossover cu alura de coupe si 390 de cai pe ambele punti a primit, recent, un nou pachet important de tuning, printre multiplele upgrade-uri propuse de specialistii celebrei companii germane de tuning Manhart Performance facandu-si loc si unitatea de control MHtronik. Capabila sa creasca puterea propulsorului de 2.5 litri, cu cinci cilindri in linie, pana la un total de 490 CP.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp mai mic de 4.0 secunde. Pe cand viteza maxima va depasi 250 de kilometri pe ora.

Meniul destinat primului Cupra Formentor VZ5 din istorie continua cu un nou sistem de evacuare, condimentat cu doua sau patru iesiri, plus valve controlabile pentru o coloana sonora demna de un premiu Oscar. Specialistii celebrei companii germane de tuning Manhart Performance anuntand, de asemenea, si o suspensie mai joasa, combinata cu jante pe 20" pentru un rezultat final memorabil.

Cupra Formentor VZ5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2023