Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina din 1990 are motor V6 twin-turbo si directie pe toate cele patru roti

  • Nemtii se uitau la ea ca la un OZN: masina din 1990 are motor V6 twin-turbo si directie pe toate cele patru roti
  • Vesti fabuloase vin si din spatele volanului, acolo unde instrumentele de bord indica doar 14.446 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale continua in spatele volanului, acolo unde instrumentele de bord indica doar 14.446 de kilometri parcursi in total.

Peste numai cateva zile, incepand cu data de 11 a lunii noiembrie, celebra casa de licitatii Silverstone va organiza o noua vanzare on-line. Printre masinile pregatite sa ii intampine pe participanti se numara inclusiv acest Nissan Fairlady Z Twin-Turbo din '90.

Importata in urma cu doi ani din Japonia in SUA, impresionanta masina vine cu un motor V6 twin-turbo sub capota, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala.

Nissan Fairlady Z Twin-Turbo

Cei 300 de cai putere livrati exclusiv puntii spate de catre benzinarul cu capacitatea cilindrica de trei lttri reprezinta doar inceputul, seria vestilor bune continuand cu sistemul de directie integrala. Plus servodirectie, servofrana si scaune cu actionare electrica.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria realizata dintr-o piele de culoarea carbunelui, caroseria Platinum Mist sau jantele din aliaj cu design in cinci spite.

Vesti bune vin si din spatele volanului cu design in trei spite, acolo unde ceasurile de bord indica 14.446 de kilometri parcursi din anul 1990 si pana la momentul de fata. De cealalta parte, pretul respectivului Nissan Fairlady Z Twin-Turbo ramane un mister.

Nissan Fairlady Z Twin-Turbo

Nissan Fairlady Z Twin-Turbo

Nissan Fairlady Z Twin-Turbo

Nissan Fairlady Z Twin-Turbo

Nissan Fairlady Z Twin-Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Nissan Fairlady Z Twin-Turbo
mai multe