Nemtii spun ca face suta in doar 3,6 secunde. Cat e de rapid, de fapt, noul RS7 Sportback

Nemtii spun ca face suta in doar 3,6 secunde. Cat e de rapid, de fapt, noul RS7 Sportback
  • Audi a lansat un nou RS7 chiar luna trecuta
  • Modelul german ofera acum un V8 cu 600 CP
  • A fost anuntat si pretul de vanzare: 121.000 euro
Distribuie pe Facebook

Dupa cum precizam si anterior, automobilul companiei Audi gazduieste in compartimentul motor un V8 cu doua turbine si 600 de cai putere.

Anuntat chiar la inceputul acestei toamne, noul RS7 Sportback porneste pe urmele competitiei alaturi de cel mai spectaculos exterior din segment, plus o serie de performante specifice sportivelor pur-sange. O demonstreaza inclusiv urmatorul material video, care surprinde modelul german pentru prima oara in actiune.

Echipat cu un benzinar in opt cilindri, de patru litri si 600 de cai putere, automobilul companiei Audi reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde.

Teoretic. In realitate, situatia sta usor diferit, noul RS7 Sportback achitandu-se de aceasta sarcina cu 0.2 secunde mai repede, intr-un timp de numai 3.4 secunde - o performanta similara cu cele anuntate de germanii de la BMW pentru primul M5 cu tractiune integrala din istorie, respectiv Mercedes pentru modelul E63 AMG S.

Revenind la automobilul companiei Audi, lista atractiilor principale continua cu spoilerele agresiv stilizate, aripile proeminente si jantele de pana la 22 de inch.

In plus, acelasi nou RS7 Sportback se mai poate lauda si cu un eleron retractabil, cu instrumente de bord redesenate, dar si cu insertii din fibra de carbon. O reteta extrem de speciala si spectaculoasa, pe care modelul german o ofera in schimbul unui sume... deloc neglijabile: cel putin 121.000 de euro, daca iti vine sa crezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2019