Nemtii te scutesc de un drum in plus. Acum poti comanda noul BMW M5... gata tunat!

Nemtii te scutesc de un drum in plus. Acum poti comanda noul BMW M5... gata tunat!
  • BMW lanseaza un pachet de accesorii M Performance pentru noul M5
  • Clientii au la dispozitie mai multe detalii din fibra de carbon
  • Nu lipsesc insa nici imbunatatirile la nivel de suspensie si frane
Distribuie pe Facebook

Primul pachet de tuning pentru noul BMW M5 nu vine de la Hamann, G-Power sau AC Schnitzer, ci... insusi de la compania bavareza producatoare de automobile.

Lansat oficial chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noul BMW M5 a primit din partea designerilor bavarezi mai multe elemente estetice unice la nivel de interior si exterior, elemente care sa il ajute in incercarea sa de a se diferentia de versiunea standard.

Astfel, caroseria in patru portiere a super-sedanului de clasa mare din Munchen se remarca numaidecat prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate si pragurile laterale proeminente, in timp ce cabina in cinci locuri adopta acum - pe langa nelipsitul volan sport in trei spite, scaune cu suport lateral marit si, totodata, ornamente specifice.

BMW M5 cu accesorii M Performance

Pentru clientii si mai pretentiosi, bavarezii de la BMW au dezvaluit in cursul zilei de astazi, profitand de startul celui mai mare salon de tuning al planetei, SEMA Show, o noua versiune a celebrului pachet de accesorii M Performance care, in cazul de fata, cuprinde numeroase detalii interioare si exterioare realizate din fibra de carbon.

Mai mult de atat, clientii noului M5 pot opta - pe langa cele doua cuburi ale grilei radiatorului, insertiile de la nivelul spoilerului fata, prelungirile pragurilor laterale, capacele oglinzilor laterale, difuzorul posterior, eleronul pentru portbagaj si padelele din carbon, si pentru o suspensie de tip coilover, plus discuri carbon-ceramice.

BMW nu ofera la acest moment si un plus de putere pentru motorul de 4.4 litri ascuns sub capota modelului sau de inalta performanta, insa situatia s-ar putea schimba in urmatoarea perioada de timp, fanii companiei bavareze asteptand cu nerabdarea introducerea unei pachet Competition pentru acceleratii mai impresionante.

BMW M5 cu accesorii M Performance

BMW M5 cu accesorii M Performance

BMW M5 cu accesorii M Performance

BMW M5 cu accesorii M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M5 cu accesorii M Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2017