Nici ca i-a pasat de contractul semnat cu FORD. Si-a vandut GT-ul de ultima generatie cu 1.8 milioane de dolari

Nici ca i-a pasat de contractul semnat cu FORD. Si-a vandut GT-ul de ultima generatie cu 1.8 milioane de dolari
  • Ford-ul GT s-a vandut pana la urma la licitatie
  • Pretul final a fost de 1.815 milioane de dolari
  • O reactie din partea brandului american intarzie sa apara
Distribuie pe Facebook

Ford-ul GT cu doar 11 kilometri la bord, de care iti povesteam saptamana trecuta, a fost vandut la licitatia organizata de casa Mecum Auctions. Supercarul american a fost luat acasa pentru nu mai putin de 1.815 milioane de dolari, de patru ori mai mult decat pretul de achizitie.

Vedeta licitatiei organizate la Indianapolis in weekend-ul trecut, de casa Mecum Auctions, a fost fara indoiala un Ford GT de ultima generatie. Finisat in nuanta exterioara Ingot Silver cu dungi negre, supercarul cu pricina este exemplarul 48 din cele 250 aferente anului 2017.

Ford GT 48/250

Insa vanzarea unui GT nu este atat de simpla, pentru ca Ford a impus de la inceput anumite conditii, printre care si semnarea unui contract care ii obliga pe viitorii proprietari sa nu isi vanda masina in urmatorii 2 ani de la achizitie. Ei bine, aceste prevederi par a nu avea niciun efect.

Ford GT 48/250

Mai intai, celebrul actor/wrestler John Cena si-a vandut pretioasa masina pe care a dat aproximativ 500.000 de dolari, iar acum posesorul acestui exemplar a decis sa se desparta de bijuteria cu motor V6 turbo. Unde mai pui ca odometrul acesteia din urma arata numai 11 kilometri parcursi, semn clar ca masina a fost cumparata pentru a fi revanduta mai scump.

Ford GT 48/250

Exact acest fenomen a incercat sa-l impiedice brandul din Dearborn. Revenind insa, un reprezentant Ford a declarat saptamana trecuta ca "Suntem constienti de aceasta situatie si o analizam [...] Ce va pot spune este ca toti posesorii de Ford GT au semnat un contract, care include un articol care le interzice sa vanda masina in primii doi ani."

Ford GT 48/250

Aceasta analiza pare sa nu fi contat prea mult in ochii proprietarului, care a vandut pana la urma masina. Suma primita? 1.815 milioane de dolari. De patru ori mai mult decat pretul de achizitie.

Ford GT 48/250

Singurele cazuri in care americanii de la Ford au permis vanzarea unor GT-uri, au fost cele care au implicat acte de caritate.

Ford GT 48/250

Ford GT 48/250

Ford GT 48/250

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford GT 48/250
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2018