Nici nu vrea sa auda de bani. Tipul asta isi vinde masina doar pe Bitcoini

Nici nu vrea sa auda de bani. Tipul asta isi vinde masina doar pe Bitcoini
  • Un american si-a scos la vanzare masina cumparata in urma cu numai cateva luni
  • Este vorba despre un McLaren 720S cu motor V8 twin-turbo de patru litri si 720 CP
  • Vanzatorul nu accepta banii ca modalitate de plata, ci vrea 23 de monede Bitcoin
Distribuie pe Facebook

Un american si-a scos la vanzare masina cumparata in urma cu numai cateva luni, insa nu accepta banii ca metoda de plata. Omul nostru se va desparti de pretiosul sau McLaren 720S doar daca va primi la schimb... 23 de monede Bitcoin.

Nebunia creata in jurul celebrei monede Bitcoin da nastere unui nou episod... hai sa-i spunem inedit. Un american din orasul Atlanta si-a scos vanzare masina la numai cateva luni dupa ce i-a fost livrata.

Este vorba despre un McLaren 720S model 2018, care se da pentru 23 BTC. Clientii cu bani sunt invitati sa caute in alta parte deoarece proprietarul acestui exemplar nu accepta si alta metoda de plata decat cea mentionata anterior.

McLaren 720S de vanzare

Automobilul britanic are doar 1.207 kilometri la bord si gazduieste in compartimentul motor, montata central, o unitate V8 de patru litri. Echipata cu doua turbine, motorizarea respectiva genereaza 720 CP.

Livrarea puterii maxime se face exclusiv catre puntea spate, prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Potrivit oficialilor McLaren, noul 720S sprinteaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3 secunde.

In ceea ce priveste partea estetica, exemplarul scos la vanzare Atlanta pentru 23 de monede Bitcoin propune o caroserie de culoare Azores Orange. Plus etriere finisate in aceeasi nuanta de portocaliu.

Tot la nivel de exterior, modelul britanic mai iese in evidenta si printr-o serie de elemente realizate din fibra de carbon sau jante cu design in zece spite. Interiorul adopta o tema similara, cu mai multe accente de gri si, din nou, portocaliu.

Noul McLaren 720S a fost lansat oficial in primavara acestui an si inlocuieste vechiul 650S. Printre rivalii sportivei cu motor V8 de 720 CP se numara inclusiv Ferrari 488 GTB sau Lamborghini Huracan LP610-4.

McLaren 720S de vanzare

McLaren 720S de vanzare

McLaren 720S de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze McLaren 720S de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2017