Niciodata n-a costat mai mult sa privesti cerul dintr-o masina. Dotarea optionala primita de CHIRON

Niciodata n-a costat mai mult sa privesti cerul dintr-o masina. Dotarea optionala primita de CHIRON
  • A fost denumita Sky View
  • Pretul este necunoscut
  • Debuteaza in august la Pebble Beach
Distribuie pe Facebook

Bugatti a anuntat o noua dotare optionala pentru hypercar-ul Chiron. Aceasta va fi prezentata oficial in fata publicului prezent la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach din luna august.

Atunci cand dai 2.5 milioane de euro pe o masina, fie ea si un Bugatti Chiron, te-ai astepta ca lista de dotari optionale sa fie practic inexistenta.

Ei bine, nu este chiar asa, iar constructorul francez de automobile ne arata inca o data ca oricat de scumpa ar fi o masina, tot mai sunt metode de a-i face pe clienti sa scoata mai multi bani din buzunar.

Bugatti Chiron cu Sky View

Brand-ul din Molsheim a lansat acum o noua dotare optionala pentru Chiron, si anume doua panouri din sticla pozitionate deasupra capului soferului si a pasagerului, botezate Sky View. Acestea masoara 65 de centimetri in lungime si 44 de centimetri in latime si potrivit francezilor, spatiul pentru cap creste cu 2.7 centimetri.

Bugatti Chiron cu Sky View

Sticla are tenta fumurie si este tratata special pentru a nu permite radiatiilor ultraviolete (UVA si UVB) sa patrunda in habitaclu. In plus, montarea acestui element estetic nu afecteaza in niciun fel structura de rezistenta a masinii, rigiditatea sau nivelul de sunet ambiental.

Bugatti Chiron cu Sky View

Bugatti nu a precizat pretul acestui Sky View, insa putem presupune ca vorbim de o suma cu patru sau cinci zerouri. Nu ca ar conta atunci cand ai 2.5 milioane de euro sa dai pe o masina. Francezii au dezvaluit totusi ca un exemplar cu aceasta dotare va fi prezent la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach care isi deschide portile pe 26 august.

Bugatti Chiron cu Sky View

Intre timp, producatorul din Hexagon pregateste un model si mai extrem bazat pe Chiron. Nu se cunosc prea multe detalii despre acesta, inafara faptului ca fi replicat in numai 40 de exemplare si ca va fi denumit Divo dupa pilotul Albert Divo. Acesta a castigat cursa Targa Florio de doua ori la volanul unui Bugatti in anii '20.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2018