Niciun alt exemplar nu va mai vedea lumina zilei. Cum arata ultimul Pagani Huayra COUPE

  • Ultimul exemplar Huayra Coupe intra pe linia de asamblare
  • Acesta a fost botezat Il ultimo
  • A fost comandat de un american
Distribuie pe Facebook

Productia hypercarului Pagani Huayra Coupe a ajuns la final, iar ultimul exemplar este pe cale sa paraseasca portile uzinei din Italia. Brandul fondat de Horacio Pagani va continua sa vanda versiunea decapotabila a acestui model.

Incredibila Pagani Zonda a fost atat de iubita de fani, incat nimeni nu credea ca i se poate gasi un succesor pe masura. Insa brandul fondat de argentinianul Horacio Pagani nu s-a lasat afectat de carcotasi si in 2012 a prezentat-o lumii intregi pe Huayra.

Pagani Huayra Il Ultimo

Botezat dupa zeul sud-american al vantului Huayra-tata, hypercarul foloseste un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri dezvoltat special pentru el de divizia Mercedes-AMG. Acesta dezvolta 730 de cai putere si 1.000 Nm cuplu si propulseaza masina de 1.350 de kilograme pana la 100 de kilometri pe ora in doar 2.9 secunde.

Pagani Huayra Il Ultimo

Chiar daca fiecare exemplar avea un pret de aproximativ 850.000 de euro, Pagani a anuntat pe 11 februarie 2015 ca toate cele 100 de unitati Huayra Coupe au fost vandute. Acum insa, ultimul exemplar se pregateste sa intre pe linia de asamblare, prilej cu care italienii au publicat si primele imagini digitale cu acesta.

Pagani Huayra Il Ultimo

Potrivit comunicatului de presa, acesta a fost comandat de un anume Brett David din Statele Unite ale Americii, CEO-ul companiei care detine si showroom-ul Pagani din Miami. Botezata sugestiv "Il ultimo", masina vine cu o aripa spate unica, o priza de aer pe plafon, dar si cu o grafica inspirata de monopostul de Formula 1 al lui Lewis Hamilton.

Pagani Huayra Il Ultimo

Asta inseamna ca exteriorul este finisat intr-o combinatie de argintiu, verde, galben si desigur foarte multa fibra de carbon. Aceleasi nuante pot fi intalnite si la interior, acolo unde li se alatura scaunele imbracate in piele alba si mai multe ornamente din carbon si aluminiu.

Pagani Huayra Il Ultimo

Acum ca versiunea Coupe iese din carti, inginerii brandului italian se pot concentra pe productia lui Huayra Roadster, cu care am facut cunostinta anul trecut. Acesta va fi replicat deasemenea in 100 de exemplare, iar pe viitor s-ar putea sa debuteze si un Huayra BC Roadster.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Pagani Huayra Il Ultimo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2018