Nimeni nu si-ar fi inchipuit vreodata ca o limuzina de peste doua tone poate accelera in asa hal. VIDEO

Nimeni nu si-ar fi inchipuit vreodata ca o limuzina de peste doua tone poate accelera in asa hal. VIDEO
  • Noul Mercedes S63 AMG ofera un motor V8 de patru litri si 612 CP
  • Limuzina germana dispune de o cutie automata si un sistem 4x4
  • Primii 100 km/h vin, cel putin teoretic, dupa numai 3.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Mercedes S63 AMG are nevoie de putin peste 11 secunde pentru a accelera de la 0 la 200 de kilometri pe ora, daca masuratorile din urmatorul material video sunt corecte.

Facelift-ul aplicat limuzinei Mercedes S-Class a adus o schimbare majora sub capota versiunii 63 AMG. Mai exact, noul model a renuntat la serviciile celebrului V8 de 5.5 litri, in locul acestuia fiind instalat unul de numai patru litri.

Atat mai eficient, cat si mai performant decat cel pe care il inlocuieste, respectivul propulsor ofera 612 CP si este cuplat la o cutie automata cu noua rapoarte. Un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului completeaza meniul tehnic.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit noului Mercedes S63 AMG sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, potrivit oficialilor companiei din Stuttgart.

Cum se traduc in realitate valorile inscrise in fisa tehnica a modelului german de inalta performanta? Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video, care surprinde respectivul automobil intr-o incursiune de la 0 la 265 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2017