Nissan GT-R doboara un nou record la Nurburgring

Nissan GT-R doboara un nou record la Nurburgring
O noua versiune, un nou record la Nurburgring. Aceasta pare a fi filozofia dupa care se ghideaza impresionantul supercar al japonezilor de la Nissan, cunscot sub numele de GT-R sau Godzilla.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in toamna anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, si disponibil deja la vanzare pe Batranul Continent, noul Nissan GT-R se poate lauda pentru inceput cu cateva modificari la nivelul suspensiei, acolo unde supercarul japonez s-a ales cu arcuri si amortizoare upgradate, plus bare antiruliu fata, de unde si o coborare a centrului de greutate.

De asemenea, mici imbunatatiri au fost operate si la nivelul motorizarii V6 twin-turbo de 3.8 litri, noile injectoare proaspat-instalate in compartimentul motor imbunatatind raspunsul propulsorului la turatii mijlocii si inalte. Asfel, desi se bucura in continuare de 550 cai putere, noul Nissan GT-R poate accelera acum de la 0 la 100 km/h in numai 2.7 secunde, cu 0.1 secunde mai putin comparativ cu modelul anterior.

In ceea ce priveste performanta obtinuta la Nurburgring, supercarul japonez a reusit recent un 7 minute si 19,1 secunde, insa Kazutoshi Mizuno afirma ca impresionanta sa creatie a pierdut pana la 0.5 secunde din cauza traficului intens din ziua respectiv. Astfel, daca este sa dam crezare oficialului japonez, noul Nissan GT-R este capabil sa strabata Iadul (cel) Verde in doar 7 minute si 18,6 secunde la Nurburgring, fiind astfel cu aproximativ 2.5 secunde mai rapid decat predecesorul sau.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2013