Nissan ia in considerare productia acestei masini. Conditia impusa de sefii japonezi

Nissan ia in considerare productia acestei masini. Conditia impusa de sefii japonezi
  • Nissan ar putea lansa o versiune de serie a conceptului GT-R50
  • Dar 50 de astfel de exemplare vor fi produse in total
  • Pretul unui automobil se va ridica la suma de 900.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Nissan au vorbit pentru prima oara despre o potentiala versiune de productie a conceptului GT-R50. In cazul in care va deveni realitate, sportiva dezvoltata in colaborare cu Italdesign ar putea costa 900.000 de euro - mai mult decat orice Ferrari sau Lambo.

Apropierea de evenimentul Goodwood Festival of Speed 2018 scoate la iveala noi detalii cu privire la proiectul Nissan GT-R50 By Italdesign. Dezvelit oficial in urma cu numai cateva zile, conceptul dezvoltat pentru a celebra 50 de ani de Nissan GT-R si Italdesign ar putea primi... inclusiv o versiune de productie.

Informatia a fost facuta publica chiar de catre sefii companiei japoneze, care au mai anuntat ca - in cazul in care va deveni realitate - aceasta varianta va ajunge la vanzare in doar 50 exemplare. Pretul: 900.000 euro per bucata sau, daca vrei, mai mult decat pentru orice Ferrari ori Lambo vandut astazi.

Revenind la proiectul Nissan GT-R50 By Italdesign, automobilul italiano-japonez are la baza modelul GT-R Nismo si ofera in standard un motor V6 de 3.8 litri. Inainte insa de a fi montata sub capota, unitatea in cauza a primit numeroase imbunatatiri, astfel ca puterea maxima se ridica acum la 720 CP.

Spre deosebire de modelul standard, conceptul dezvoltat pentru a celebra 50 de ani de Nissan GT-R si Italdesign se bucura inclusiv de o transmisie ranforsata, de o suspensie revizuita, dar si de o eficienta crescuta la franare. Sprintul 0 - 100 km/h, dar si viteza de top raman, din pacate, un mare mister.

Din punct de vedere estetic, grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, stopurile care lasa impresia ca plutesc sau aripile extrem de bine conturate se numara printre principalele atractii estetice ale proiectului Nissan GT-R50 By Italdesign. Combinatia exterioara de gri si auriu, jantele din aliaj pe 21 de inch ori interiorul din piele si alcantara continua aceasta lista.

Nissan GT-R50

Nissan GT-R50

Nissan GT-R50

Nissan GT-R50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Nissan GT-R50
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2018