HOT: Extremul Nissan Juke-R intra in productia de serie!

HOT: Extremul Nissan Juke-R intra in productia de serie!
Dupa introducerea a ceea ce poate fi considerat cel mai controversat automobil sport al acestui deceniu - modelul GT-R, constructorul japonez Nissan se pregateste sa arunce din nou in aer lumea auto. Si asta cu ajutorul bombei atomice numite Juke-R.
Distribuie pe Facebook

Desi vestea care-anunta intrarea in productie a conceptului Nissan Juke-R ar fi putut fi folosita cu un extrem de mare succes pe data de 1 aprilie, aceasta nu este chiar o gluma. Mai exact, conform ultimelor zvonuri venite chiar dinspre constructorul japonez, extremul Nissan Juke-R este pe cale sa vada capatul liniei de productie, intr-o serie ce nu va depasi mai mult de 20 de exemplare.

Iar daca asta ti se pare o stire excelenta, atunci afla ca se poate si mai bine de atat. Daca versiunea concept a nebunescului crossover ascundea sub capota acelasi V6 de 485 cai putere precum primul GT-R, varianta de serie a extremului Nissan Juke-R se va bucura de aceeasi propulsie ca si ultimul GT-R. Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca viitorii clienti ai urmatoarei bombe japoneze vor avea la dispozitie undeva in jurul a 550 cai putere.

550 cai putere, cutie de viteze ultra-performanta, sistem de tractiune integrala si multe alte bunatati care fac din supercarul nipon unul dintre cele mai performante automobile ale istoriei. Toate luate si servite in compania unei caroserii de Juke indopate cu unele dintre cele mai agresive detalii estetice regasite vreodata la nivelul unui crossover.

Mai mult de atat, la fel ca si versiunea concept, Nissan-ul Juke R de serie va fi construit in Marea Britanie. Pretul oficial ramane un mister la acest moment, insa exista unele voci care dau ca sigura suma de 125.000 lire sterline.

Inainte insa de a intra in productie, extremul Nissan Juke-R isi face aparitia intr-un nou film de prezentare, lung de sase minute.

Nissan Juke-R - Promo Oficial



Distribuie pe Facebook
mai multe